Pazartesi, Şubat 09, 2015

BAĞLARBAŞI U14 FARKLI KAZANDI

İstanbul U14 Ligi 29. grubun 6.hafta karşılaşmasında lider Bağlarbaşıspor konuk olduğu KBS Kurtköyspor karşında farklı galip gelerek evine 3 puanla döndü.



Pendik Kurtköy Stadında oynanan ve Serdar Gülşen'nin yönettiği karşılaşma her iki takımda istekli ve arzulu başladılar, mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti .20. dakikada ev sahibi KBS Kurtköyspor kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. Bağlarbaşı bu dakikadan sonra oyun ağırlını koyarak 27.dakikada Ferdi Turhan ve 30.dakikada Berke Ağvaz'ın golüyle ilk yarıyı  2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya konuk takım Bağlarbaşıspor hızlı başladı. 37 ve 45 dakikada Anıl Özçelik, 48.dakikada Melih Çiftçi, 66.dakikada Emir Yılmaz ve 78.dakikada Emirhan Keleş'in golleriyle mücadeleyi deplasmanda 7-2 kazanmasını bildi. Ev sahibi KBS Kurtköy'ün gollerini Halil Raser ve Kadirhan Deveci kaydettiler. Bağlarbaşıspor bu galibiyetle 15 puana yükselerek averajla grup liderliğini sürdürmeye devam etti. Bağlarbaşıspor önümüzdeki hafta evinde Pendik Esenyalıspor'u misafir ederken, 12 puanda kalan KBS Kurtköyspor deplasmanda Kemahspor'un misafir olacak.

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ




Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...