Pazartesi, Şubat 09, 2015

BAĞLARBAŞISPOR KÜÇÜKYALI YELKENİ BATIRDI

İstanbul U 19 Ligi 23. Grup 5. hafta karşılaşmasında Bağlarbaşıspor ile Küçükyalı Yelkenspor karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen mücedeleyi 5-1 kazanan Bağlarbaşıspor 3 puanın sahibi oldu.




Yeni Sahra Sahasında oynanan ve Deniz Şahin, İsmail Ercan ve Ahmet Gökhan Akdeniz hakem triosunun yönettiği mücadele kapalı bir havada başladı. Karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı, her iki kalede karşılıklı ataklarla geçilen karşılaşmanın 30.dakikasında kendi ceza sahasında hızlı çıkan konuk takım sol kanattan geliştirdiği atakta Kaptan Berkay Baş kaleci Orkun Çetinkaya ile karşı karşıya kaldı güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.




Golden sonra Bağlarbaşı ataklarını sıklaştırdı, 37.dakikada Üsküdar temsilcisi sol kanattan Ahmet Akın Yavuz topla buluştu ceza sahası içine yapmış olduğu ortayı iyi takip eden Hasan Gül şık bir voleyle topu filelere göndererek ilk yarının sonucunu belirledi 1-1. 




İkinci yarı sağanak yağış altında başladı, ev sahibi takım oyuna çok iyi başladı rakibinin üstüne sağlı sollu ataklarla gidiyordu. 64.dakikada sol kanattan ceza sahası içine gelen ortayı iyi takip eden Hüseyin Demirci takımının 2-1 öne geçiren golü attı, golden hemen sonra 67-85 ve 90.dakikada maçın yıldızı Bilal Şentürk bir birinden güzel 3 golle maçın skorunu tayin etti 5-1.


HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ




Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...