Çarşamba, Şubat 11, 2015

BAŞAKŞEHİR SPOR KULÜBÜ’NDE AHMET AĞIRMAN DÖNEMİ


Başakşehir Spor Kulübü’nün 18.01.2015 tarihinde yaptığı Olağanüstü Genel Kurul’da Başkanlığına Ahmet Ağırman ve ekibi seçildi.

Sarı-yeşilli ekibin Yönetim kurulunun görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı.



Başkan: Ahmet Ağırman
Başkan Yardımcısı: Sebahattin Keskin
Genel Sekreter: Taceddin Özcan
Sayman: Hamit Çelik
Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yrd.: Fatih Toraman
Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yrd.: Abdulkadir Kurt
Tesisler ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yrd.: Levent Derelioğlu

Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ağırman yaptığı açıklamada, ''Yeni yönetim Kurulunun Başakşehir Spor Kulübü ve camiasına hayırlı olmasını dileriz'' denildi.

''1484 lisanslı sporcumuz var''
Güçlü bir yönetim oluştuğunu kaydeden Başkan Ahmet Ağırman  ''Öncelikle altyapı tesislerimize yönelik çalışmalarla işe başlayacağız. Ardından faal olduğu her branşta en iyi dereceleri hedefleyen bir kulüp olacağız'' şeklinde konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu’na kayıtlı 378 lisanlı futbolcularının olduğunu bunlardan 160’ının faal, aynı zamanda da Judo, Taekwondo, Karate, Masa Tenisi ve İzcilik branşları dahil toplam bünyelerinde 1484 lisanslı sporcu barındırdıklarını kaydetti.

''Alt yapılarda da iddialıyız''
Futbolda İSE bu sene A Takımda genç takım ağırlıklı bir takım çıkardıklarını ve son haftalara kadar Süper Amatör Lige çıkma umudunu yaşadıklarını, alt grupların hepsine katıldıklarını, bunlardan U15’te şampiyonluk geldiğini ve şu anda devam eden U14, U16 ve U12 de iddialı olduklarını söyledi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.