Cuma, Şubat 13, 2015

BEŞYÜZEVLERSPOR BAŞARISINI KUTLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta şampiyonluğunu ilan eden Beşyüzevlerspor şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

Bayrampaşa’daki Ramazan Bingöl Et Lokantasında düzenlenen yemeğe yöneticiler ve futbolcular katıldı.

Yemeğe, Beşyüzevlerspor Spor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, Başkan Vekili Vahap Güler ile Yöneticiler Yaşar Koral, Nejat Yılmaz, Yılmaz Gülşen, Cemal Ceylan, Selami Özmenli, Zeki Aslan, Adnan Çolak, Ekrem Gülşen, Muammer Oba, Cevat Şenturan, Melih Koç, Cemil Alver, Umut Çatalbaş, Rüstem İsmailoğlu’nun yanı sıra, Teknik Direktör Adem Mandıralı ve Antrenörler Osman Kalkan ve Mustafa Demir ile birlikte futbolcular da katıldılar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte Genel Kaptan Yılmaz Gülşen başarı için dua etti.

Koral: Dik durduk, eğilmedik
Konuşmasına "Kulübümüze katkılarından dolayı da kıymetli Başkan Vekilimiz Vahap Güler’e teşekkür etmek istiyorum" diye başlayan Başkan Mustafa Koral, tüm konuklara teşekkür ettiği konuşmasında "örnek olacak bir başarıyı getirdikleri için takımımızı tekrar, tekrar tebrik etmek için bir aradayız. Bu başarının devamını temenni ediyorum. Rabbim hepinize sağlık, sıhhat versin. Güç versin, kuvvet versin. Temmuz ayından bu yana büyük bir mücadele veriyoruz, gerçekten çok çalıştınız, çok özveride bulundunuz. Ancak bundan daha önemlisi dik durduk, eğilmedik, bunlar sizlerin sayesinde oldu. Hedefimiz üst turlardan ziyade elit takım olabilmektir. Herkesin konuştuğu güzel bir Kulüp olmak daha önemli. Bunu da inşallah başaracağız, bu başarı futbolcuların sayesinde olacaktır. Önümüzdeki sürede hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimize inanıyorum, sizlere olan inancım sonsuzdur" dedi.

Yemekte ayrıca Teknik Direktör Adem Mandıralı, Cemil Alver ve Umut Çatalbaş de kısa birer konuşma yaptılar. Futbolcular adına da takım kaptanı Cem Çelik konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR











3 yorum:

mm11 dedi ki...

Şanpiyon BEŞYÜZEVLER

kazım asır dedi ki...

beşyüzevler !!!

Unknown dedi ki...

Oncelikle sizleri tebrik ediyorum.Biz spor severlere guzel musabaka,lar izlettiniz Umit ediyorum klasman grubun da ki musabaka,lari da ayni guzellik de izleteceksiniz iyi basladiginz da emin olun iyi yerde bitireceksiniz rabbim yar ve yardimciniz olsun...SAMPİYON BESYUZEVLER.......

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.