Pazar, Şubat 15, 2015

ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ SÜRECİ YARGIYA TAŞIYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta 10.sırayı alarak küme düşen Çağlayan Gençlerbirliğispor, mağdur edildiği iddiası ile yargıya başvurmaya hazırlanıyor.

Ligde 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Kağıthane temsilcisi, son maçta Ayazağaspor’a 2-1 mağlup olarak 1.Amatör Lige gerilemişti.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ayazağa’da oynanan ve ev sahibi ekibin taraftarlarının sahaya girip Hakemleri darp etmesi nedeniyle Hakem Murat Yaroğlu maçı tatil etmiş ve TFF, Ayazağaspor’u 3-0 hükmen mağlup ilan etmişti.

TFF İstanbul İl Başkanlığını dava edecekler
Yerel Futbol Sitesine konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çağlayan Gençlerbirliğispor Başkanı Recai Kurt, Ayazağaspor’un hükmen mağlup olduğu maçta Futbol Müsabaka Talimatı’nın ilgili maddeleri uyarınca 3 puanının da silinmesi gerektiğini ifade etti ve zaman aşımından dolayı ADFK’ya başvuramayacaklarını ancak TFF İstanbul İl Başkanlığa aleyhinde hatalı ve eksik karar vererek kendilerini maddi-manevi zarara uğrattığı gerekçesi ile suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacaklar
Ayazağaspor Kulübü ile hiçbir sorunları bulunmadığını ve Ayazağasporlu teknik heyet, oyuncular ve taraftarları verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını dile getiren Başkan Kurt şunları söyledi: "Ayazağaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta bilinen olaylardan dolayı maç tatil edildi ve rakibimiz adı geçen maçta hükmen mağlup ilan edildi. Biz o zaman da Ayazağaspor’un 3 puanının silinmesi gerektiğini ifade etmiş ancak TFF’de derdimizi anlatamamıştık. Bu şekilde düşmeyi kabul edemiyoruz. Mağdur edildiğimiz için, elimize yeni geçen belgelerin ışığında suç duyurusunda bulunacağız. Bu olayda karar yetkisi olmayan Tertip Komitesi bilerek hatalı ve eksik karar vermiştir. Bu maçın kararının TFF Yönetim Kurulu tarafından verilmesi gerekirdi. Pazartesi günü hem Türkiye Futbol Federasyonu’na bu kararın doğruluğunu araştırmalarını isteyeceğiz hem de Cumhuriyet Savcılığına, hukuki nedenlerimizi ve delillerimizi de sunarak suç duyurusunda bulunacağız. TFF İstanbul İl Başkanlığı Tertip Komitesi Kararında imzası olanları 'görevi kötüye kullandıkları gerekçesi' ile dava edeceğiz. Bu olayda talimatlar açıkça çiğnenmiştir. Kulübümüz yasal hakkını sonuna kadar arayacaktır" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

7 yorum:

Adsız dedi ki...

bırak tff yi falan başkan bunların hepsı bırbırının pisligini kapar..gıt savcılıga tabıı .....Onlar dogru yolu gosterır BaBasının cıftlıgı gıbı yonetenlere

Adsız dedi ki...

küme düşüncemi aklına geliyor 3 puan silme başkan ondan önce her şey güzel ama küme düşünce her şey kötü sen baştan dicektin o zaman 3 puan silmeyi rakibin önüne geçip sen kümeye düştükten sonra yani iş işten geçtikten sonra istediğini desen fayda etmez 1.amötörde başarılar :)

Adsız dedi ki...

1. Amatörde basarılar. Yanlıs hocayı takımın basına gecirirsen o olur

Adsız dedi ki...

BAŞKAN ÖYLE BİR SAÇMALIKMI VAR ADAM HÜKMEN YENİLEREK CEZASINI ÇEKİYOR ZATEN BU İŞE YENİMİ BAŞLADINIZ SÜREKLİ OLAN ŞEYLER BUNLAR HİÇ BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM ÇOK SAÇMALAMIŞSIN ZAMAN AŞIMINA UĞRAMADAN NEDEN GİTMEDİN AYIPTIR YA

Hodrinin Meydanı dedi ki...

Doğru böyle bir saçmalık mı var?Burada ayıbı yapan İl Temsilciliğidir.Bu kararı nasıl aldılar?Hangi maddeye dayanarak aldılar?Bu kurumun karar alma yetkisi varmıydı?Madem bir karar aldılar belgeler neden gizlendi?
Cevaplarını ilerleyen günlerde göreceğiz.
Ayazağalı arkadaşlar,süreç sizi bağlamıyor.
Bizim işimiz kimlerle ve neden..yazının başında yazılı.

AYAZ76 dedi ki...

ya arkadaş var sayaım haklısınız adama sormazlarmı neden şimdi hakkıyı soruyorsunuz ? :) hakkı burda değilmiydi yurt dışındamıydı yumrta tavuğun k... ağzına gelincemi adalet arıyorsunuz zaten ilk maçta bedava puanı aldınız AYAZAĞASPORDAN kendi sahanızda yenildiniz düştünüz neymi bide 3 puan silincekmiş oldu şampiyon yapsınlar bide sizi mutlu olurmusunuz ? hocayı ve zihniyeti değiştirin bitsin bu iş

Adsız dedi ki...

ben ömrümde böle saçma iş görmedim elinden geleni ardına koyma çağlayan,bu gencecik çocukların başarıssına gölge düşürmeyin.bu çocukalar 6 maçta 5 galibiyet alarak düşmemeyi sonuna kadar hak ettiler.hatta bizim 4 puan verdiğimiz şile ligden çekildi maç oynamdan 3 puan aldınız,ayazağaspor camiasından tek bir ses çıkmadı .şimdi siz çıkmışınız burda çocuk gibi ağlıyosunuz,peki başkan çağlayan ayazağayı yense ayazağaspor küme düşşe bu dediklerini o zaman da yaparmıydın.

Feyzullah Saray'ın yeni takımı neresi olacak?

1993 doğumlu tecrübeli stoper Feyzullah Saray, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.