Perşembe, Şubat 12, 2015

ÇEPELOĞLU: SAKATLIK YAŞAMAZSAK ÇOK İYİ İŞLER YAPARIZ


Zara Ekinlispor’un Teknik Direktörü Alaattin Çepeloğlu, "İyi bir sezon geçirdik ve şampiyon olduk. Şimdi daha başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.

47 puan toplayan ve en yakın rakibine 12 puan fark atarak Klasman Grubuna çıkmayı başaran Zara Ekinlispor, Bölgesel Amatör Lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. Sultangazi temsilcisi, Play-Off maçlarında ilk rakibi olan Yeşilköyspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarihinde ilk defa A takımlar düzeyinde şampiyon olan ve gözünü Bölgesel Amatör Lige diken Sultangazi temsilcisi Zara Ekinlispor’un Teknik Direktörü Alaattin Çepeloğlu, Klasman Grubu öncesinde açıklama yaptı.

''Hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz''
"Play-Off grubunda başarılı olacağımıza camia olarak inanıyoruz" diyen başarılı teknik adam şu ifadelere yer verdi: Mücadele ettiğimiz 5.Grup çok renkli ve çekişmeli geçti. Sporseverler, sezon başından sonuna kadar seyir zevki çok yüksek olan maçlar izlediler. Takımımız ilk etapta başarılı oldu ancak insanlar bir şeyi unutuyorlar. Bizim de mücadele ettiğimiz 5.Grupta şampiyon olan bizim ve ligden çekilen Şilespor’un haricinde son haftaya kadar yarıştan kopan hiçbir takım olmadı.  Dolayısıyla her maçımız zorlu oldu. Bizim kadro kalitemizin iyi olması bizi ilk etapta başarıya taşıdı. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Açık ara gitmemizin sebebi de oyuncu grubunun çok iyi olmasıdır. Kadro darlığından dolayı belli başlı sıkıntılarımız var çünkü yoğun bir maç trafiğine gireceğiz. Ciddi sakatlıklar yaşamadığımız takdirde çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Takımıma inanıyorum. Şu anda sakat oyuncumuz yok ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Kolay maçlar olmayacak ama herkes zorlu maçlar oynayacak. Zorlu geçecek olan Play-Off maçlarında güzel bir futbol sahaya yansıtarak hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz.'' dedi.

''Uyum sürecini erken atlattık''
Çepeloğlu ayrıca ''Biz bu sezon yeniden bir takım kurduk, kaleci Emre ile Sedat’ın haricindeki tüm oyuncular bu sezon geldiler, bunların uyum süreci de önemliydi ancak uzun zaman bir arada oynamış oyuncuları tercih edince bu süreci de asgariye indirdik ve bunun da karşılığını ligde aldık. Hem karakter yapılarını hem huylarını bildiğimiz oyuncuları takıma katmış olmanın avantajını yaşadık'' diye konuşurken, Yönetim Kurulunun da kendilerine destek verdiğini ve takımın Bölgesel Amatör Lige çıkması için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını sözlerine ekledi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.