Pazartesi, Şubat 09, 2015

ÇIKSALIN KÜTAHYASPOR'U ÇOK SEVDİ


Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta mücadele eden Çıksalınspor, deplasmanda Kütahyaspor'u 90.dakikada Edip'in golüyle 1-0 mağlup etti ve Kütahya temsilcisine bu sezon ilk yenilgisini tattırdı.

2012-2013 sezonunda da aynı grupta yer alan Kütahyaspor ile Çıksalınspor arasındaki mücadelede de 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Çıksalınspor, iki yıl sonra bu başarıyı yeniledi. Bu sezonda İstanbul'da oynanan karşılaşmadan da 1-1 beraberlikle ayrılan Kütahyaspor, kendi sahasında oynadığı maçta 90.dakikada boyun eğdi.




Bu sezon 3.kez kalelerinde gol gördüler!

BAL 10.Grup'ta ligde 3.haftada Karasuspor'u kendi sahasında 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada kalesinde gol gören Kütahyaspor, 4.haftada da Çıksalınspor deplasmanında 1-1 sona eren karşılaşmada kalesinde gol görmüştü.



İlk kez kaybettiler
Kütahyaspor ligde bu sezon ilk kez maç kaybederken 12 hafta sonra da kalesinde gol gördüğü haftada liderliği Düzcespor'a kaptırdı. Mavi lacivertliler sahasında aldığı bu yenilgiyle de 16 maçlık serinin sonuna geldi.




Edip sahneye çıktı
Kütahya Dumlupınar Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takımın taraftarları yoğun ilgi gösterdi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 90.dakikasında sağ bekte forma giyen ve 2 sezon önce Çıksalınspor, İstanbul'da Kütahyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada da ilk 11'de forma giyen Edip sahneye çıkarak takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Bu skorla Çıksalınsnpor puanını 31'e yükseltti. Kütahyaspor ise 36 puanda kalarak 2.sıraya geriledi.

HABER: ERHAN HARPUT
Fotoğraflar: kutahyasporum.com adresinden temin edilmiştir.



Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...