Pazartesi, Şubat 09, 2015

ÇİLEKLİ'DE 4x4 MÜCADELE


TFF Kadınlar 3.Lig 1.Grup mücadelesinde, Beşiktaş ile Dudulluspor zaman zaman yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada 4-4 berabere kaldılar.

Maçın hemen başında yeşil beyazlılar Rabia’nın Müge ile karşı karşıya pozisyondaki usta vurulu ile öne geçtiler. Golden hemen sonra yüklenen Beşiktaş, ceza sahasındaki paslaşmaların ardından uzak direkte topla buluşan Gamze’nin golü ile beraberliği yakaladı. 14.dakikada Beşiktaş savunmasının eline çarpan topta hakem Hamdullah Gökmen penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Rabia kendisinin ve Dudullu’nun ikinci golünü kaydetti. 17.dakikada Beşiktaş’lı bir oyuncunun ceza sahasında yerde kalmasında hakem Gökmen bir kez daha penaltıya hükmetti. Gizem’in vuruşu Beşiktaş'a yeniden beraberliği getirdi. 24.dakikada kazanılan Dudullu serbest vuruşunda kaptan Dilara topu Müge’nin ulaşamayacağı köşeye gönderdi ve ilk yarı Dudullu’nun 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda bu kez Gizem’in güzel frikik golü, 51.dakikada tekrar tabelaya eşitliği getirdi. İki kalede de pozisyonların olduğu, mücadele dozu yüksek ikinci yarıda her an olması beklenen gol 75.dakikada Beşiktaş adına Ayşe ile geldi ve Beşiktaş karşılaşmada ilk kez öne geçti. Dudullu bu gole 80.dakikada Cansel ile cevap vererek 4-4 eşitliği yakaladı. Kalan dakikalar başka gol getirmeyince zorlu karşılaşma beraberlik ile sona erdi.

Dudulluspor haftaya evinde Akdeniz Nurçelik ile karşılaşırken Beşiktaş da Bakırköy Zara deplasmanına gidecek.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...