Çarşamba, Şubat 11, 2015

DEMİRTAŞ: KOLAY LOKMA OLMAYACAĞIZ


Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Ortaköyspor’un Teknik Direkötörü Uğur Demirtaş, takımının şansını değerlendirdi.

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta 2.sıradan Klasman Grubuna kalan Beşiktaş temsilcisinin Teknik Direktörü, Play-Off maçlarında hiçbir takımdan çekinmediklerini belirtti. "15 final maçı oynayacağız ve takım olarak bu maçlara hazırız" diyen genç teknik adam "Bölgesel Amatör Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

''15 maç sonunda gülen taraf olacağız''
Ortaköyspor’da Başkan’dan Yönetim Kurulu’na kadar tüm camiasının bir üst ligi istediğini belirten Demirtaş " Play-Off maçlarında en iyi şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum. Tek maçlarda ne olacağı belli olmaz. Kolay lokma olmayacağız. Bizim kadromuz gerçekten iyi oyunculardan kurulu. Oyuncularımıza bu anlamda güvenimiz sonsun. Çıkıp sahaya en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek Klasman Grubunda yine edeceğiz ve 15 maç sonunda gülen taraf olacağız'' diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

11 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam nedense klasman grubundakı zayıf takımların hocaları devamlı roprtaj verıyor. Yapmayın hocam sızler bu takımı bırsekılde buralara getırmıs adamlarsınız sızlerın emegı cok buyuk ancak bu grup oynadıgını cekırdek gruba benzemez umarım ıyı hazırlandınız yoksa cıdden sabrınıza Allah yardım etsin...

Ali Kemal Demir dedi ki...

başka demeçler de olacak. ayrıca hocalardan demeç rica eden benim. bunda ne var anlayamadım.

Adsız dedi ki...

Ali Kemâl bey güzel röportaj olmuş elinize sağlık

amator ruh dedi ki...

ali kemal abi seviyoruz seni iddasiz olmak konusmamak anlaminami geliyor bence butun hocalar konusmali ayrica maclar oynaanilmadan kazanilmiyor

Adsız dedi ki...

EVET ALİ KEMAL HOCAM VEFA'DA İDDİASIZ BİR TAKIM O YÜZDEN HOCASININ UZUN BİR RÖPORTAJI VARDI:))

Adsız dedi ki...

Adsiz rumuzlu arkadas. Ortakoyun grubu cekirdekti de digerlerinin grubu premier lig miydi.?
Ben sana soyliyim Amator lig, bildigin Amator!
Vefa da Tuna da Ortakoy de A.koy de. Yani tamami amator! Vefa daha fazla kosmassa mucadele etmezsw ne ortakoyu yemebilir ne de gulsuyunu. Cunku ordakilerde amator.! Tipki senin dusuncelerin gibi!

futbol dedi ki...

Adsiz rumuzlu arkadas. Ortakoyun grubu cekirdekti de digerlerinin grubu premier lig miydi.?
Ben sana soyliyim Amator lig, bildigin Amator!
Vefa da Tuna da Ortakoy de A.koy de. Yani tamami amator! Vefa daha fazla kosmassa mucadele etmezsw ne ortakoyu yemebilir ne de gulsuyunu. Cunku ordakilerde amator.! Tipki senin dusuncelerin gibi!

Amator dedi ki...

futbol isimli arkadaşa cevap olarak , Beşiktaş , Fenerbahçe , Galatasaray , Trabzonda süper lig , karabukte antalya da. Buda daha PROFESYONEL bakıs acısı oldu sanırım.
Ayrıca koşarak ile grupta Gungorenı yenersın ama unutma sampıyonların oldugu yerde kosarak değil futbol oynayarak kazanırsın. Bu nedenle Vefa Besyuzevler Tuna gibi takımlar her sene play off grubuna kalır ve sampıyonluklar yasarlar.
Bu nedenle tavsıtem İSTFİT'te gruplar var bakarsan bır cok takıma yazık olduğunu anlarsın.
Saygılarımla

futbol dedi ki...

amator harbiden de amatorsün bizi de ugrastiryorsun zamanimizi caliyorsun.
her sene duzenli olarak 10pesin total 17- 20 arasi veren her takim zaten grubundan cikiyor.
Bunlar da vefa, a.koy, tuna, yesilkoy, alemdag vs. takimlardir. Tuna para harcamasin ilk 4 goremez. Ama harcadigi icin karsiligini aliyor.
Burada basarinin olcusu mutevazi butceler ile gruplarindan cikan takimlardir. Bu takimlara da sen hakaret edemezsin. Hakkin yok! Anladin mi amator?
Kac tane ortakoyspor ya da istiklalspor maci izledin de konusuyorsun? Play offlarda git izle bakalm nasil takimmis bu cekirdekler.
Bos bos konusup milletin emeklerine hakaret ederek piyasayi germeyin arkadasim.

Amator dedi ki...

Yukarıdaki tek açıklamamda , ki onuda sana hitaben yazdım , herhangi bir hakaret yada ortamı gerecek her hangi bir mesaj okuyamadım. Ancak yine de sana cevap vermek istedim. Once bıldıgın amator dıyıp , sonra takımların dagıttıgı pesınatlar ıle basarıyı aynı kefeye koydun. Bu da bana hak verdiğini gösteriyor ki super lıgde en cok parayı dagıtan klupler bellı , Ayrıca mutevazı kadrolar ıle basarılar her zaman basımızın tacıdır ama bu basarılar ornek olarak 1. , 3. ,4, 7. gruptan gelen suprız takımlardan beklenır cunku gulsuyu yada ortakoy ıstıklal gıbı cekırdek gruplardan gelmedıklerı ıcındır , fızyoljık ve psıkolojık olarak zor maclara daha alıskın takımlardır.
Bu nedenle sans vermedıgımı soylemek '' kımseye hakaret etmeden'' en buyuk hakkımdır ,bu sıte de bu nedenle mevcuttur.
Ayrıca ızledığımız maclara gore konusan ınsanlarız , daha da mac ızleyecegız. Ancak sunu goz ardı edemeyız bu gruba gelen her takım geldıgı yerı sonuna kadar hak etmıstır , ancak bundan sonrası ıcın yapılan konusmaları saygı ıle dınlemek gerekır
Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Bir Alibeykyöspor taraftarı olarak yorum yapıyorum ; kendi takımını Real Madrid veya Barcelona ayarında görüp diğer takımları küçümsemek gaflettir. Mücadele etmeyen hiç bir takım klasmanda başarılı olamaz kağıt üzerinden sonuçlara varıldıktan sonra maçların oynanmasının ne anlamı var ?
Sonuçta buradaki her takım amatör lisanslı futbolcularda kurulu Vefa , Alibeyköy , Beşyüzevler 2.ligden gelip klasmanda amatör takımlarla oynamayacak. Favori gösterilen takımlar sadece bir daha ağır bastıkları için favori gösteriliyor bu demek değildir ki klasman grubuna kalan emek harcayan takımlara saygısızlık yapmak emeklerini hiçe saymak.. Herkesin bir fikri vardır ama bunu dile getirirken kimseyi rencide etmeden kırıcı olmadan fikirlerimizi söylememiz en mantıklısı diye düşünüyorum. Benimde aklımda direkt çıkacağını düşündüğüm , favori gösterilip kötü bir performans sergileyeceğini düşündüğüm , maksimum 5 puan toplar dediğim takımlar var fakat bunları herkesin takip ettiği bir platformda paylaşmak adaletsizlik haksızlıktır. Tüm emek harcayan yöneticilerin hocaların futbolcu kardeşlerimin Allah gönlüne göre versin. 15 maç sonunda kim iyiyse onlar ipi göğüsleyecek.

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.