Pazartesi, Şubat 09, 2015

DÜZCESPOR LİDER OLDU

lgesel Amatör Liginde 10.Grupta mücadele eden Düzcespor, 12 .sırada bulunan Eskişehir Sağlıkspor'U 2-1'le geçti ve Kütahyaspor'un puan kaybından sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Çok kalabalık bir seyirci önünde oynanan maçta gülen taraf Düzcespor oldu.
 Düzce şehir stadında tüm tribünler hınca hınç doluydu. Hafta içi yapılan çağrılar sonrası bayanlarda bu müsabakaya ilgi gösterdiler. Yaklaşık 20 kişilik bayan taraftar da tribünde yerlerini aldılar ve takımı desteklediler. Maçın hakeminin bitiş düdüğünün ardından Düzce şehir stadı adeta bayram yerine döndü.
Grubun bir diğer önemli karşılaşmasında Kütahyaspor evinde mağlup olduğu haberi tribünlerdeki coşkuyu artırınca stat karnaval yerine döndü. Düzcesporlu oyuncular ve taraftarlar bir sevinç yumağı oluşturdular. Bu arada genel kaptan Selahattin Kudu oyuncularını kutlarken gözyaşlarını tutamadı. Kudu çok mutlu olduklarını kesinlikle bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi. 



Kütahyaspor 90.dakikada konuk takımın geliştirdiği kontra atakta  Çıksalınspor futbolcusu Edip Ali Kaçak’ın golüne engel olamayınca maçı 1-0 mağlup tamamlaması ile haftayı puansız kapatınca Düzce spor puanını 38 yaparak 17.hafta sonunda liderliğe yükseldi.

Düzcespor haftaya Karsuspor ile oynayacaktır. Müsabakayı Düzce'nin ilk ve tek WEB TV Düzce81Web tv maçı canlı olarak verdi. Yarın akşam canlı olarak yayına girecek olan Spor dünyası programında maç önü sonu, soyunma odalarındaki coşkuyu hepsini bu programda izleyebileceklerdir.

Taraftarlarını sevince boğan Düzcespor ilk yarıda 21. dakikada gelişen  atağında Celal buluştuğu topa kalecininde önde olmasından faydalanınca yaptığı düzgün bir vuruşla Sağlıkspor fileleriyle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Celal'in Düzcesporu 1-0 öne geçiren golünü tribünleri dolduran Düzceli sporseverler ayakta uzun süre alkışla destek verdiler. 



43.dakikada Düzcespor geçen haftanın golcüsü Murat Aydın'ın ceza sahası içerisinde ayak içi ile vurduğu güzel bir şut ile  2-0 öne geçti.  Düzcespor soyunma odasına  2-0 önde tamamlayarak girdi. Maçın ikinci 45 dakikasına da 2-0 üstünlüğün verdiği avantajla çıkan  Düzce spor maçın ikinci 45 dakikasında girdiği net gol pozisyonlarını değerlendirmekte zorlandı. Celal ve Ali Tayfunu'u oyun dışına alan Cenap hoca Ahmet ve Emre yi oyuna sürdü. Fakat rakibinin genç ve çok koşan oyuncuları Düzecspor'u son dakikalarda biraz zorlamaya başladı ve maçın 90+2. dakikasında maçın 73. dakikada oyuna giren Sağlıkspor futbolcusu Rıfat takımının tek sayısını kaydederek müsabakanın skorunu Düzce sporun 2-1 galibiyeti olarak belirledi.


Saha: 18 Temmuz
Hakemler: Sinan Ertingü,Ali Tuna,Emrah Okan(İstanbul bölgesi)
Düzcespor: Samet,Nuri,Zihni,Serkan,Umut,Şerif,Bünyamin,Hakan,Ali Tayfun(69.dak.Emre),Murat(88 dak.Ufuk) ,Celal(46.dak.Ahmet)
Eskişehir Sağlıkspor: Hikmet,Sinan,Ali,Fethi,Fırat,Oğuzhan(72.dak.Rufat),Oğuz,Fatih(34.dak.Onur),Suat,Muhammed,Hakan(85.dak.Özkan)
Sarı kartlar: 60.dak.Nuri,75.dak.Şerif,81.dak.Emre(Düzcespor),16.dak.Oğuzhan,77.dak.Fırat,88.dak.Sinan (Sağlık)

Gol: 21.dak.Celal,43 dak.Murat (Düzcespor),90+2 dak.Rufat(Sağlık)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU



Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...