Çarşamba, Şubat 11, 2015

ELMASTAŞ: BÖLGESEL AMATÖR LİG İÇİN İDDİALIYIZ


Kartal Bulvaspor Teknik Sorumlusu Rıdvan Elmastaş yaptığı açıklamada sezon başında koydukları hedefini yakaladıklarını ifade ederek, "şimdi sırada Bölgesel Amatör Lig var" dedi.

Kartal Bulvaspor camiası ve taraftarların kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına değinen Elmastaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Futbolcularımıza bizi ideallerimize doğru taşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak esas işimiz şimdi başlıyor. Bir üst ligi her şeyimizle hak ediyoruz ve bunu başaracağımıza gönülden inanıyoruz" diye konuştu.

İlk senesinde başarıyı yakaladı
11 sezon amatör, 5 sezon da Profesyonel olarak futbol oynayan, Kartalspor, Maltespor, İdealtepespor, Sancaktepe Belediyespor, Kartal Çavuşoğlu, Kartal Belediyespor ve Kaynarca’da teknik adam olarak görev yaptıktan sonra bu sezon Kartal Bulvaspor’a gelen ve ilk senesinde takımını oldukça zorlu bir grupta şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lig için Play-Off maçları oynamaya hak kazanan Rıdvan Elmastaş takımının Klasman Grubu şansını değerlendirdi.


"Camia olarak BAL’a hazırız"
52 yaşında teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Biz sezon boyunca çok çalıştık, çizgimizi bozmadan, sportmence mücadele ettik. Hedefimiz belliydi ve bu hedef doğrultusunda hergün yeni ve güçlü adımlar attık; nihayetinde ilk etabı başarılı bir şekilde tamamladık. Bulvarspor Kulübü geçmişinde belki A takımlar seviyesinde çok yüksek bir performans göstermedi ancak alt yapılarda neredeyse her sene en az 1 takımı Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Ben Bulvarspor camiasının bir insanıyım, sezon başında Yönetim Kurulumuz ile aldığımız karar doğrultusunda A takımı da hedefe oynar hale getirmek istedik. Aslına bakılırsa uzun vadeli bir planımız vardı ancak ilk senemizde bu başarıyı yakaladık. Bu noktaya geldikten sonra hedefimiz Bölgesel Amatör Ligdir. Biz zaten camia olarak buna hazırız.

"Çok kişiyi yanıtlığımızı düşünüyorum"
İstanbul’da maalesef takımları isimlerine göre değerlendiriyorlar. Ben bunu doğru bulmuyorum. Bu sezon başında da bizim takımı bazı kimseler küme düşecek olanlar arasında göstermişlerdi. Tüm yorumlara saygı duymakla birlikte yapılan bu yorumların takımımızın yaptığı çalışmaları yeterince izlemeden, tam bilgi sahibi olmadan ve kulaktan dolma bilgilerle yapıldığı belliydi. Sahadaki performansımız ile çok kişiyi yanıtlığımızı düşünüyorum. Biz bu sezon, Bağcılar, Selvispor ve Alibeyköyspor gibi takımları geride bırakarak şampiyonluğa ulaştık. Bu başarılar kolay elde edilmiyor. Bizim için 8 aylık bir maraton geride kaldı, şimdi önümüzde çok daha zor 15 maç var. Kartal Bulvaspor olarak bu gruptan çıkacağımıza ve Kartal’ı gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde temsil edeceğimize inanıyoruz

"En büyük avantajımız tempomuz"
Takımınız için 'gününde olurlarsa iyi oynuyorlar' şeklinde bazı söylemler var, bunu nasıl değerlendiriyorsunuz diye sormamız üzerine, "Bağcılar maçında ve Selvispor maçlarında takım olarak iyi oynadık. Evet, iki maçta da mağlup olduk ancak maçı izleyenler bizim 5-0 mağlup olmamıza rağmen oynadığımız oyunu gördüler. Selvi maçında 40.dakikaya kadar yakaladıklarımızı atsak maç çok farklı noktaya giderdi. Biz 'gol yemeyelim de maç 0-0 bitsin' diye düşünmüyoruz. Bizim en büyük avantajımız tempomuz ve futbolu güzelleştirmemizdir. Selvispor’a 3-0 mağlupken bile çok rahatlıkla 3-3’ü yakalayabilecek pozisyonlara girdik. 50.dakika 10 kişi kalmamıza rağmen gol pozisyonları bulduk. Önemli olan hem futbolcunun hem de maçı takip edenlerin seyir keyfi almalarıdır."

Taraftara mesaj verdi
Rıdvan Elmastaş son olarak "taraftarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çok olgunca, camiamıza yakışır bir şekilde bizi desteklediler. Hiçbir zamanda takımımızı yalnız bırakmadılar. Klasman grubu maçlarında desteklerini hep yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Amatörün İhsan Amcası dedi ki...

kusura bakma hocam ama sızın takımdan bırsey olmaz , gruptakı basarınız on numara oldu ama yaptıgınız transferlerin sıradan takımlardan sıradan futbolculardan olması sızı ust duzey klasman grubunda averaj yapar , ozur dılerım ama selvıden 5 yıyıp bal için iddaalıyız demek KOMIK

Adsız dedi ki...

Hocam emeginize saglik ama son alibeykoy macinda karambolden bir sans golu bulupta yerden kalkmayan hatta ambulans isteyip 2 dk sinra ayakta kosan takiminla klasmanda isinin zor oldugunu bir kac mac sonra gorulecek.Yine de sans faktoru belki yaninizda olur.Kolay gelsin.

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.