Pazartesi, Şubat 09, 2015

ENDER GEBZESPOR'U İPTEN ALDI

Bölgesel Amatör Lig 9.grupta Gebzespor’u ağırlayan İnegöl Gençlergücü, 90.dakikada kalesinde gördüğü golle rakibine 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası hem saha içinde hem de saha dışında istenmeyen olaylar çıktı.


Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Gebze 19. dakikada Ender ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken 2. Yarıda ev sahibi takım aradığı golü 66. Dakikada Ali Doğan ile buldu. Ali’nin golüyle maçta eşitliği yakalayan İnegöl Gençlergücü uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle yıkıldı. Maçın uzatma dakikalarında topu Gençlergücü ağlarına gönderen Ender Güngör skoru tayin etti. Gençlergücü bu golle Gebzespor’a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Biber gazlı müdahale
Maçın ardından saha içinde saha dışında istenmeyen olaylar çıktı. Gebzesporlu taraftarlar da kalabalık bir şekilde maçı izlemeye geldi. Müsabakanın ardından otobüslerine binmekte olan Gebzespor taraftarları ile Gençlergücü taraftarları arasında yaşanan sözlü atışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda Emniyet ekibinin biber gazı ile yaptıkları müdahale sonucunda kavga kontrol altına alındı. 

KAYNAK: www.gencgazete.net

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...