Pazartesi, Şubat 09, 2015

ERGÜN PENPE: TEKİRDAĞSPOR DAHA İYİ TAKIM

Tekirdağspor Kozlu Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Kozlu Belediyespor sportif direktörü Ergün Penbe, ''Tekirdağspor gerçekten evinde çok iyi oynayan bir takım, Seyircisini de desteğiyle rakip takımlara burada zor anlar yaşatıyorlar bizim için önemli bir 3 puan kaybı oldu, Tekirdağsporu aldığı galibiyetten ötürü kutlarım'' dedi.


''Şampiyonluk Yarışı Tekirdağspor İle Kocaelispor Arasında Geçer''
Özellikle 11.grup içinde Şampiyonluk açısından favori takımınız kim sorsunU cevaplayan Penbe‘’Şampiyonluk yarışı bence Tekirdağspor ile Kocaelispor arasında geçer. Kocaelisporu yıllardır biliyoruz bu ligde de izleme fırsatım buldum iyi bir takımları var fakat Tekirdağspor’un onlardan daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Kocaelispor Tekirdağspor deplasmanına gelecek onlar için zor bir karşılaşma olacak lakin Şampiyonluk yarışı Tekirdağda’ki maça kalırsa Kocaelisporun işi oldukça zor gibi gözüküyor. Tekirdağspor kendi evinde oldukça tehlikeli bir takım, seyircisiyle birlikte maç içinde bütünleşip rakip takımları psikolojik olarak etkiliyebiliyorlar, atmosferleri heyecan verici diyerek.'' ligin favorisinin de açıkça Tekirdağspor olduğunu beyan etti. 

HABER: MURAT ÖZCAN

Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...