Pazar, Şubat 15, 2015

GAZİ VE SELİMİYE KARDEŞ PAYI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 1.Hafta karşılaşmasında Selimeye ve Gazi Mahallesi Merkezefendi Stadında karşılaştı.


Her iki takımında galibiyet almak için  dişe diş bir mücadele ettiği 90 dakika 1-1'lik skorla biterek iki ekipte klasman Grubuna birer puanla ile başladı. Seyfettin Ünal, Gürcan Çalışkan, Murat Güçlü hakem triosu karşılaşmada görev aldı.

İlk yarım saatte  Gazi mahallesi, Selimiye karşı daha ofansif oyun ortaya koydu. Sinan ve Yılmaz ile sol kanattan bindirmelerle rakibinin üzerine gitti. 39.dakika Yılmaz  kaleci İbrahim'le karşı karşıya kaldı. Çok güzel bir vuruşla Gazi Mahallesini  1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda oyun ortada devam ederken 51.dakikada Selimiye geliştirdiği bir atakla İshak ile beraberlik golünü attı.1-1 Gol için iki ekipte ataklar yapsada son vuruşlarda başarısız olunca maç 1-1 berabere tamamlandı.

Maç ile ilgili diğer fotoğraflar Serkan Yıldız Facebook sayfasında.

HABER: SERKAN YILDIZ
























4 yorum:

Abdullah dedi ki...

Maçı izledim. Tek kelimeyle sıkıldım ilk yarı bitince gittim

Görkem İbrahimoğlu dedi ki...

Kenan ve Sezer kardeşlerime başarılar dilerim. Selimiye için cok iyi transferler...

battal gazi dedi ki...

Gazi Mahallesi, maç 1-1 iken forvetlerini ikilese maçı kazanabilirdi. Forvet çıkarıp kanada oyuncu aldılar dolayısıyla maçı kazanmak istemiyoruz 1 puan bize yeter düşüncesindelerdi. Selimiye'nin 5 numaralı stoperi başarılı bir maç çıkardı. Gazi de 7 numara (Yılmaz) ve 8 numara (Okan) oldukça başarılıydı.

Kerem dedi ki...

Battal gazi sende kendi piyasanı yapmışsın burdan belli oldu hangisisin söyle 7 numaramısın 8 numaramı

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...