Pazar, Şubat 15, 2015

GÜLBARAN: O KOLTUKLARDA RAHAT OTURAMAZLAR!


Süper Amatör Lig Klasman Grubuna 2-0’lık Gülsuyu galibiyeti ile başlayan Vefa’nın Başkanı Mesut Gülbaran maçtaki olaylardan dolayı Gülsuyuspor’a ve TFF’ye tepkili.

Selimiye Stadında oynanan maçın güvenlik önlemi alınmadan başladığını söyleyen ve maçta Gülsuyu taraftarının taşkınlıkları ile kendilerine yönelik saldırısından dolayı Federasyonu önlem almamakla ve güvenliği sağlayamamakla suçlayan Vefa’nın Başkanı "görevlerini doğru dürüst yapsınlar. Bizler oyuncak değiliz" dedi.

"Birisinin ölmesini mi bekliyorsunuz?"
"Futbolu yönetenler temsil ettikleri olguları unutmamalı ve ona göre davranmalıdır" diyen Fatih ekibinin Başkanı, galibiyete sevinemediklerini ifade ederken şunları söyledi: "Yükselme Grubu maçı oynuyoruz ve maçta Polis yok. Gülsuyu taraftarı maçta her türlü taşkınlığı yaptı ve taraftarımıza saldırarak iki kardeşimizi darp ettiler. Bu maçlar böyle oynanacaksa Kulüpler olarak kendi önlemimizi biz alalım, güvenliğimizi kendimiz sağlayalım. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na sesleniyorum, statlarda neler oluyor farkında mısınız? İlla birisinin ölmesini mi bekliyorsunuz? Bu maçlar bu şekilde devam etmez. İşin ciddiyetine bir anca önce varmanızı bekliyoruz" diye konuştu.

"Koltuklarda rahat oturamaz"
500 kişilik Gülsuyu taraftarının kendilerinin olduğu bölüme gelerek tartakladıkları 2 Vefa taraftarını göstererek "sizler kendi taraftarınızı koruyamadınız etek giyin" dediğini iddia eden Başkan Gülbaran, "Vefa Kulübü tarihinde etek giymemiştir. Bu sözlerden dolayı Gülsuyu camiasından özür bekliyorum. Vefa Spor Kulübü şerefli ve onurlu bir şekilde Türk futboluna 106 yıldır hizmet etmektedir. Ben asırlık Vefa Kulübünü temsil ediyorum. Camiamın mensuplarının saldırıya uğrayıp hakaret yemesi için emek vermiyorum. Federasyon bizi mağdur durumda bırakıyor. 14 maç daha var, henüz ilk maçta bunlar yaşanırsa olayların sonu gelmez. Benim canım yanarsa kimse o koltuklarda rahat oturamaz" dedi.

"Türk futbolu ne hale gelmiş"
Gülbaran son olarak "Vefa’nın köklü bir Kulüp olduğunu unutanlar, araştırsın ve öğrensin… Biz zaten her maça 15-20 kişi ile gidiyoruz ve bu üyelerimizin tamamı olgun insanlar. Gülsuyu taraftarları 2 tane taraftarımızı tartaklayıp hastanelik ediyorlar. Bununla övünüyorlar. Yazık, Türk futbolu ne hale gelmiş, bunlara kim dur diyecek" şeklinde konuştu.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...