Pazartesi, Şubat 09, 2015

GÜNEŞLİSPOR HEDEF BÜYÜTTÜ

Güneşlispor Kulübü olağan kongresi Fatih Sultan Mehmet Parkında yapıldı. Kongrede Güneşli Spor Kulübünün başarılı olması adına güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu.


Güneşli Spor Kulübü olağan kongresi Fatih Sultan Mehmet Parkında yapıldı. Kongrede Güneşli Spor Kulübünün başarılı olması adına güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu. Gazeteci Mithat Sayar yanı sıra Bağcılar belediyesi eski Meclis Üyesi Hasan Elmalı, Evren Mahallesi Muhtarı Orhan Demir, Ülkücü İşçiler Bağcılar Şube Başkanı Avni Akan gibi pek çok aktif kişi yönetime girdi.

Kongre divan başkanlığı seçimiyle başladı. Divan Başkanlığına Bağcılar Belediyesi Meclis eski üyesi ve Bağcılar Belediyesi Meclisi AK Parti Grup eski Başkanı Adnan Usta seçildi. Adnan Usta kongreyi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlattı.



Güneşli Spor Kulübü Başkanı Ümit Yavaş açılış konuşması gerçekleştirdi. Başkan Yavaş “Zorlu bir sezonu geri bıraktık. A Takımımız imkânsızlıklara rağmen Süper Amatör kümede kalmayı başardı. U 16 takımımız geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katıldı. Bu yıl U 17 takımımız şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Biz yönetim olarak eksiklerimizi biliyoruz. Öz eleştirimizi de zaman zaman yapıyoruz. Bugün gerçekleşecek kongrede yönetim kurulu sayımızı arttıracağız” dedi.

Güneşli Spor Kulübü Başkanı Ümit Yavaş “ Spora ve sporcuya özellikle kulübümüze katkılarından dolayı Bağcılar Belediyesi Başkanı Lokman Çağırıcı’ya ve yönetim kuruluma, hocalarımıza, sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yavaş yaptığı konuşmada “Amatör kulüpler zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürüyor. Güneşli spor kulübü olarak her kategoride liglere katılıyoruz. Başarılı sezonlarımız oluyor. Bunu dışarıya yansıtamıyoruz. Bunu yansıtmak adına yönetim kadromuza birbirinden değerli arkadaşlarımızı işin içine katıyoruz” dedi.



Faaliyet raporu, mali rapor ve tahmini bütçeler okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Oy birliği ile hepsi kabul edildi. Güneşli Spor Kulübünün İstanbul Spor Kulüpleri Federasyona üyeliği müzakereye açıldı. Ardından İSTAF’a üye olunması yolunda oylama yapıldı. Oy birliği ile İSTAF’a katılım oylandı.

Verilen önerge ile üye kayıtlarının gözden geçirilmesi, aidatlarının ödemeyen üyelerinin üyeliklerinin düşürülmesi ve yeni üye yapımı için yetki istendi. Yönetim kuruluna genel kurul oy birliği ile yetki verdi. Yine verilen önerge ile yönetim kurulu sayısı 7 asil 7 yedekten 13 asil 13 yedeğe oybirliği ile yükseltildi.

Divan Başkanı Adnan Usta yaptığı konuşma da amatör spora ve özellikle Güneşli spora destek olmak gerektiğini belirterek “Zor imkanlara rağmen Güneşli spor önümüzde ki dönemde daha başarılı olacağını düşünüyorum. Güneşli ismini taşıyan takımımız bu isim altında daha başarılı olacaktır. Gördüğüm kadarıyla bugün burada bu yüklenecek arkadaşlarımız özverileri sağlayacak arkadaşlarımız olduğunu söyleyebilirim” dedi.



Divana tek liste sunuldu. Güneşli Spor Kulübü Başkanı Ümit Yavaş’ın tek liste olarak girdiği seçim oybirliği ile tekrar Ümit Yavaş başkanlığa seçildi. Ümit Yavaş’ın başkanlığında  Yönetim Kurulu Turan Çelik, Şerafettin Mutlu, Ünsal Işık, Avni Akan, Önder Keleş, Murat Kahyaoğlu, Metin Işır, Metin Güler, Mithat Sayar, Bülent Akbağ, Hasan Elmalı, Turgay Ayyıldız, Erdoğan Mert, Vejdi Bergen, Erol Yavaş, Yusuf Yumurtacı, Bülent Hocaoğlu, Orhan Demir, Kenan Tüter, İsmet Tasa, Ramazan Demirsoy, Reyhan Çavuş, Savaş Zoruş,  Rüştü Olgunsoy, Arif Çil isimlerden oluştu.

Kongreye Bağcılar Rumeli Balkan Trakya Platformu Genel Başkanı Kemal Cesur, Bağcılar Belediyesi Meclisi eski üyesi Adnan Usta , Hasan Elmalı, Güneşli Haber Gazetesi Kurucusu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Sayar, Bağcılar ülkücü İşçiler Başkanı Avni Akan, Güneşli Köyü eski muhtarı Mehmet Çiloğlu ve çok sayıda Güneşli sporlu katıldı.

KAYNAK: www.guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...