Cumartesi, Şubat 07, 2015

GÜNGÖRENSPOR FARKLI KAZANDI

Güngören Belediyesi Güneştepe Sahasında oynanan U14 Ligi 16 Grup maçını Mustafa Orhan Kurtoğlu yönetti. Güngörenspor Galata arasında oynanan maçı ev sahibi takım her iki yarıda gösterdiği baskılı oyunla 11-0 açık farkla kazandı.

Takımlar sahaya çıktıklarında iki takım arasındaki fizik üstünlüğünün ev sahibi ekipte olduğu çok belirgindi. Bir de buna Galata Spor takımının kadro kuramamasından kaynaklanan bir oyuncu eksik olarak sahaya çıkması ile Güngören Spor üstünlüğü tamamen ele geçirdi.


Daha maçın 3. Dakikasında Güngörenli İbrahim'in şutunu Galata Spor'dan Selçuk önledi. Ama yine de golün gelmesi gecikmedi. Bir dakika sonra Muhammet orta sahadan kaptığı topla ceza sahasına kadar sokuldu kaleye yolladığı şut maçın ilk golünü getirdi. (1-0) 6 Dakikada İbrahim kaçırdığı golü telafi etti skoru 2-0 yaptı. 8 Dakika ilk golün sahibi Muhammet takımı adına 3. golü kaydetti. (3-0) Bu golden hemen sonra daha dakika dolmadan santra yapımının hemen sonrasında Eren orta sahadan kaleye yolladığı jeneriklik golle maç 4-0 oldu.  12. Dakikada Muhammet 3. golünü de atarak hat-trik yapınca 5-0. 14 de Kornerden Eren'in topuna kaleci Erkan'ın müdahalesi kaleye yönelen top 6. gol olarak kayda geçti. (6-0) 16. Dakikada İbrahim skoru 7-0 yapınca Güngören rakibinin gitmemeye geride top çevirmeye başladı. Bu nedenle de pas yüzdesi epey arttı. Hatta ilk yarı itibariyle 258 pas yapan Güngören Spor'lu futbolcular bir çok süper lig takımının ulaşmadığı bir sayıya ulaştılar. Galata Spor oyuncuları da  gol atma fırsatı bulamayınca ilk yarı 7-0 olarak kapandı.



İkinci yarı başlar başlamaz. Güngören Spor bütün değişiklik haklarını kullanarak, Masum -Serhat -Eren Çiftçi -Eren Güngörmez -İbrahim'in yerine Umut Can ve Emirhan dışındaki tüm yedeklerini oyuna sokdu. Yenilenen takımın oyuncularından Ali Can 38. Kayra Berhan 40. dakikada attıkları gollerle skor 9-0 oldu. Bu dakikalardan sonra Galata Spor rakip kaleye gitmeye başladı. Galata Spor'lu  Mehmet Can Kullandığı serbest atışı az farkla dışarı yolladı. 47. Dakikada aynı oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Emre çeldi. 49. Dakikada Güngören Spor'lu Emir'in şutunu Nurullah kale çizgisinden çıkardı. Bir dakika sonra Mehmet Can tekrar serbest atıştan sansını denedi. Emre topu kornere çeldi. Maçın sonlarına doğru maç başından beri gol kaydına muvaffak olamayan Güngören'li forvet oyuncusu önce 66. dakikada ceza sahası dışından yaptığı vuruşla skoru 10-0 daha sonrada son dakikada yaptığı vuruşla da 11-0 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı.

Saha Komiseri Ekrem Özgen'e teşekkür ederiz.



STAT : Güngören Bld. Güneştepe Sahası
HAKEM :  Mustafa Orhan Kurtoğlu
SAHA KOMİSERİ : Ekrem Özgen
GÜNGÖRENSPOR : Emre Gülşen, Ömer Kavala, Mahsum Yeniada, Serhat Yıldız, Ömer Taşkın, Eren Çiftçi, Muhammet Hasan Özer,  Önder Haluk, Eren Güngörmez, Yusuf Özdemir, İbrahim Kalkan
YEDEKLER : Emirhan Dede, Emir Gülşen, Kayra Berhan Yava, Baran Eren, Emre Bağış, Ali Can Günaydın, Umutcan Bayram
GALATA : Erkan Turan, Selçuk Koyuncu, Ulaş Altuner, Nurullah Gündoğdu, Süleyman Demir, Kaan Batın Şentürk, Erdi Kartal, Muhammet Koyuncu, Mehmet Can Yıldırım, Fatih Kılıç

 İSTATİSTİK

83   Topa Sahip Olma   %  17

396  Pas  81

21   Şut    2

9   Korner     3

4   Faul      4

3    Ofsayt   0      

0    Sarı Kart   1    


HABER-FOTOĞRAF: YAVUZ KARAKURT







Hiç yorum yok:

Emirefendi'den Fenerbahçe'ye

Beyoğlu ilçesi ekiplerinden Emirefendispor'un 2013 doğumlu yeteneği İnanç Kayihan Fenerbahçe’ye transfer oldu.