Çarşamba, Şubat 11, 2015

HASAN CAN ERDEM ALTINORDUSPOR’DA


PTT 1.Lig takımlarından Altınorduspor, Selimiyespor’dan geçen sezon transfer ettiği Onur Demir ve Arda Hilmi Şengül’den sonra bu sezon da Hasan Can Erdem’i transfer etti.

Altınordu Spor Kulübünün futbolcu tarama ekibinden Serhat Pekmezci Selimiyespor Kulübüne gelerek Başkan İdris Kalaycı ile görüştü ve 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Hasan Can Erdem’e talip olduklarını iletti. Selimiye Spor Kulübü Başkanı İdris Kalaycı’dan olumlu cevap alan Serhat Pekmezci Selimiye Spor kulübünün yetiştirici kulüp olarak marka haline geldiğini, geçen sezon transfer ettikleri oyuncu Onur Demir’in U17 milli takımında oynadığını vurguladı ve Selimiye Spor Kulübü ile işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Gerçekten de Başkan İdris Kalaycı yönetimindeki Selimiye spor kulübü Altyapıda oyuncu yetiştirme açısından marka haline geldi, yetiştirdiği birçok futbolcu da şu anda profesyonel liglerde futbol oynuyor.

Bu da Selimiye Spor Kulübünün iyi yönetildiği iyi bir amatör spor kulübü olduğu anlamına geliyor. Bunun da başlıca sebebi Başkan İdris Kalaycı ve ekibinin doğru işler yapması, iyi Antrenörler ile çalışmasından kaynaklanıyor. Her yıl 1-2 oyuncuyu Profesyonel kulüplerine vererek gerçek amatör spor kulübü olduklarını ortaya koyuyorlar.

HABER: KADİR KÜÇÜKAY

KAYNAK: http://yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

Berkant Çapar Altıntepsispor'da

Geçen sezon Beykozspor ve Uskumruspor formaları giyen Berkant Çapar, bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Altıntep...