Çarşamba, Şubat 11, 2015

HAVATAŞ İDDİALI GELİYOR


İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden HAVATAŞSPOR Teknik Sorumlusu Serkan Bülbül, kadrolarına 9 futbolcu dahil ettiklerini ve üst sıralara oynayacaklarını söyledi.

Yeni kurulan ve ilk sezonunda 2.Amatör Lig 8.Grupta mücadele edecek olan Gaziosmanpaşa temsilcisi HAVATAŞSPOR, transfer döneminin son günlerinde hareketli saatler yaşadı.

Aykan Akman da HAVATAŞSPOR’da
Antrenörlüğünü Adem Ören’in yaptığı HAVATAŞSPOR, Çeliktepe Ümitspor’dan başarılı stoper Aykan Akman başta olmak üzere, Albayrakspor’dan Muhammet Erişen, Alalattin Közen ve Serkan Sebat, Beşyüzevler’den Anış Çabuk, Fişekspor’dan Barış Kurudere ve Gürkan İbu, Göktürkspor’dan İzzet Kuşoğlu ile Erokspor U17 takımından Erkan Ünal’ı kadrosuna kattı.

Hedef üst sıralar
HAVATAŞSPOR Teknik Sorumlusu Serkan Bülbül, "Takımımız son katılan futbolcularla daha da güçlendi" diye konuşurken takımına güvendiğini söyledi. 2 aydır çok verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan genç teknik adam, Başkan Nizam Günaydın ile Yönetim Kurulunun takıma ve kendilerine verdiği desteği boşa çıkarmayacaklarını, kendilerine duyulan güvenle ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.