Perşembe, Şubat 12, 2015

İFA’DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ


Bölgesel Amatör Ligin 16. Haftasında oynanması gereken ve hava şartları nedeniyle ertelenen İnegöl Gençlergücü-İFA mücadelesi dün oynandı.

Grubunda şampiyonluk mücadelesi ve İFA, İnegöl Stadında oynanan ve 2-1 geriye düştüğü mücadelede muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 3-2 kazanmayı başardı.

İFA, Faruk ile öne geçti
Dakika 20’de İFA penaltı kazandı. Penaltıyı İFA’nın emektar futbolcusu Faruk Avcı gole çevirdi ve takımını İnegöl Gençlergücü karşısında öne geçmeyi başardı. Hava şartlarının olumsuz etkilediği mücadelede gol sonrası İFA, İnegöl Gençler Gücü karşısında baskısını artırdı.

İlk yarı 2-2 sona erdi
38.dakikada Ankara Bölgesi hakemi Onur Bingöl,  İFA aleyhine penaltı noktasını gösterdi. İnegöl Gençler Gücü Özgür Gür ile penaltıdan bulduğu gol ile skoru eşitlemeyi başardı. İFA kalesinde gördüğü golün şokunu henüz atlatamamışken 42. Dakikada kalesinde yine Özgür Gür’ün ayağından 2.Golü gördü ve 2-1 yenik duruma düştü. İFA, yediği golün ardından baskıyı biraz daha artırarak 45. Dakikada Furkan Organ ile yeniden eşitliği sağladı. Takımlar soyunma odasında 2-2’lik beraberlikle gitti.

Muhammet Ali skoru belirledi
İkinci yarı iki takım açısından da biraz durgun başladı. Kronometreler 59.Dakikayı gösterirken İFA’nın yıldız oyuncusu Muhammet Ali Atam sahneye çıktı ve harika bir vuruşla takımına 3 puanı getiren golü kaydetti. Mücadelenin geri kalan dakikalarında başka gol kaydedilmezken Mücadele İFA’nın 2-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı. İFA bu sonuçla puanını 31 yaparken, İnegöl Gençlergücü 7 puanda kaldı.

HABER: UĞURCAN GÖKÇE

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu hafta gebzeye de 3 atarız allahın izniyle :-)

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.