Pazartesi, Şubat 09, 2015

İLYAS ÇELİK TRANSFER TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİRECEK

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Reşitpaşaspor formasıyla bu sezon 10 gole imzasını atan ve sol kanatta forma giyen İlyas Çelik gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini söyledi.



İlyas Çevik kimdir?
Futbola Sarıyer minik takımında başlayan 1991 doğumlu futbolcu, bir sezon mavi beyazlı kulübün minik takımında forma giydikten sonra,16 yaşında Dikilitaş takımıyla üç sezon aralıksız olarak kırmızı beyazlıların U17  ve U19 takımlarında forma giyip sonrasında A Takımına yükselmişti. 2 sezondur da Dikilitaş A Takımı forması giyen sol açık 2010-2011 sezonunda takımıyla 3.’lük yaşamış, Bölgesel Amatör Lig Play Offlarına katılamamıştı. 2011-2012 sezonunda ise, Bölgesel Amatör Lig için Play Off maçlarını gol averajıyla dördüncü bitiren Dikilitaş takımının direk terfi etmesindeki en büyük paylardan biri, hızıyla enerjisiyle savaşçı yapısıyla kuşkusuz ona aitti. İlyas Çevik, 2012 yılında Leventspor'da forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonda da BAL'da Dikilitaşspor ile mücadele etti. BAL'da 16 maçta 2 gol kaydeden İlyas, bu sezon Reşitpaşaspor transfer olmuş ve  10 gole imzasını atmıştı.

Hiç yorum yok:

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...