Pazar, Şubat 15, 2015

İSTANBUL DERBİSİNE 'CAN' NOKTAYI KOYDU

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta iki İstanbul takımı Leventspor ile Yenibosnaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede Beşiktaş temsilcisi Can'ın kaydettiği gollerle maçı 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Kırmızı siyahlılar ligin ikinci haftasından itibaren Çilekli Stadı'nda maç kazanamama hasretine de noktayı koydu.

Beşiktaş Belediesi Çilekli Stadı'nda 0-0'ın rövanşında karşı karşıya gelen iki İstanbul temsilcisinin karşılaşmasını İstanbul bölge Hakemleri yönetti. Muzaffer Önder, Mustafa İlker Gür ve Fatih Canber Özsoy'un yönettiği karşılaşmada maç 7 dakika uzarken, 2 penaltı ve 7 de sarı kart vardı.



Karşılaşmanın 5.dakikasında Ozan'ın pasında Halil'in sol çaprazdan karşı karşıya kaldığı pozisyonda önce Onur topa hamle yaptı. Dönen pozisyonda Halil ayağını
boşa sallayınca top auta gitti. 20.dakikada sağ kanattan kazanılan taç atışında Murat ceza sahası içerisinde topu kontrol ettikten sonra Mehmet'in kontrolsüz girişi dolayısıyla Hakem penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonda sakatlanan Murat saha kenarına gelirken, Can penaltı atışında ayağı kaysa da topu ve kaleciyi ayrı köşeye yollamayı başardı.1-0 36.dakikada bu kez sol kanattan geliştirilen atakta ceza sahası içerisinde Yenibosna penaltı kazandı. Recep ile Serkan'ın hava topu mücadelesinde Hakem penaltı noktasını maçta 2.kez
gösterdi. Topun başına geçen Halil de topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve skora denge geldi.1-1 İlk yarı karşılıklı penaltı golleriyle 1-1 sona erdi.



İkinci yarıda 56.dakikada orta alanda bir pozisyon sonrası Soner yerde kaldı. Kırmızı siyahlılar bu pozisyonda faul diye duraklayınca Yenibosnaspor kontra atağı devam etti. Ozan ceza sahası üzerinden şutu az farkla auta gitti. 


Can affetmedi
57.dakikada sağ kanatta Burak'ın kafa pasında savunmada İsmail topu kaleciye bırakırken Can koşusunu sürdürdü ve seken topa dar açıdan oldukça sert vurarak topu filelere gönderdi. Hatayı affetmeyen Can cezayı keserek takımını maçta 2.kez öne geçirdi.2-1 82.dakikada Leventspor'da sakatlıklardan dolayı savunma oyuncular Mustafa ve Ömer oyun alanı dışarısındayken Yenibosnaspor pozisyona girdi. Ceza sahası içerisinde Sefa'nın şutunda Onur pozisyonda başarılı kurtarış yaptı.



Kaleci antrenörü atıldı
Yenibosnaspor'da kaleci antrenörü bir pozisyon sonrası itirazlarını dile getirirken maçın Hakemi tarafından oyun alanı dışına gönderildi. Sinirine hakim olamayan Serdar Ünsal eşofmanlarını çıkarıp öfkeyle yere fırlattı.

87.dakikada Savaş'ın pasında Ümit sol kanattan ceza sahasına kadar sokuldu ve dar açıdan attığı şutu kaleci Altay kornere tokatladı. 90+1.dakikada savunmada İsmail'in hatasında yine araya giren Can kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Altay bu kez Can'ın 3.golü kaydetmesine engel olarak topu çeldi. Karşılaşmanın sonuna eklenen 7.dakikalık uzatma anlarında gol sesi çıkmazken Leventspor 3 puanı 2-1'lik skorla alarak 31'e yükseldi. Yenibosnaspor ise 28 puanda kaldı.



STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Muzaffer Önder, Mustafa İlker Gür, Fatih Canberk Özsoy
LEVENTSPOR: Onur, Ömer, Mustafa, Musa, Serkan, Burak(Dk.80 Savaş), Fatih(Dk.75 Ümit), Murat, Can, Mesut, Soner(Dk.88 Muhammet)
YENİBOSNASPOR: Altay, Uğur, Ufuk, İsmail, Cafer, Özgür(Dk.78 Mustafa), Tunç, Mehmet, Recep, Halil(Dk.75 Hakan), Ozan(Dk.63 Sefa)
GOLLER: Dk.20 Can (penaltıdan) ve Dk.57 Can, / Dk.30 Halil (penaltıdan)
SARI KARTLAR: Dk.34 Serkan, Dk.51 Soner, Dk.79 Musa, Dk.89 Ömer, Dk.90+5 Muhammet / Dk.15 Recep, Dk.53 Mehmet


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com







6 yorum:

gökhan dedi ki...

mücadele anlamında çok üst seviye maçtı,leventspor net pozisyonlar bulurken yenibosna pozisyon üretemedi,leventsporun ortasahasindaki sertliğe cevap vereemedi yenibosna.bu gruptan 1 tane istanbul takiminin 3.lige cikmasi yakisir,herkes 11.grup zor diyor ama kisisel gorusum bu grubun daha zor oldugu. Son olarak hata yapmasina ragmen yenibosnanin 4 numarasini begendim,leventsporun ise 2 ve 8 numarasini cok begendim.gruptaki tum takimlara basarilar..Sultanbeyli tribununden Gokhan

AMATÖR GÖZ dedi ki...

yenibosna her hafta farklı on birle sahaya çıkıyor neredeyse sezon bitecek hala transfer yapıyor.Artık öyle bir duruma geldi ki beğenmeyip gönderdiği oyuncuları geri alıyor.2 senede yaptığı transferlerle bal liginde bir grup daha kurulur.Bence bahçelievler belediyesi artık desteğini çekmeli çünkü bu mantaliteyle 3. lig çok zor.Bari harcanan para daha iyi yerlere gitsin yenibosnada Süper Amatörde takılsın.

Adsız dedi ki...

Bu maçda aldığım hazzı hiç bir maç da almamıştım leventspora bişiler olmuş bu kadar koşan ve mücadele eden bir takım özellikle 6 numara ve 8 numara leventsporun cok önemli oyuncuları leventsporu izlemeye devam

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

bu maça dair akılda kalan en önemli performans, müsabaka hakeminin takdire şayan performasındır.
bu sezon amatör liglerde seyrettiğim en iyi figürdü kendisi.
hocamı can-ı yürekten kutluyorum. premier lig maçı gibi maç yönetti.

ali cansun'un cezasında forvet can gelen şansı iyi kullandı. hocayı haftaya zor bir karar bekliyor.

levent'te her iki kanat etkisiz kaldı. sağ bek ömer ise adeta orayı koridor yaptı. müthiş bir maç çıkardı.

stoperler ve kaptan yine sezon başından beri olduğu gibi iyi performanslarını devam ettirdiler.

orta sahanın gediklileri 8 ve 10 numaranın yanında son haftalarda şans bulmaya başlayan 6 numara iyi işler yaptı. kısaca levent iyi bir iç saha maçı oynadı diyebiliriz. önemli bir galibiyet kazandılar.

performanslarının artmasında istikrar da önemli. 2-3 takviye ile ikinci devreye başladılar. hoca da ayrı bir hava getirdi takıma.

yenibosna'yı ise ilk devreye nazaran gerilemiş buldum. organize olamadılar, bireysel anlamda da öne çıkan olmadı. bariz bir savunma hatası ve gereksiz bir penaltı ile maçı kaybettiler. modafen'den sonra ikinci bileti alan takım olurlarsa sürpriz olmaz benim için.

Abdullah dedi ki...

Bu maçla anlaşıldıki Yenibosna yönetiminin 3.lige çıkmak gibi bir derdi yok, yarım senede bir sıfırdan kadro kur her maç farklı 11 oynat sonuçta elde var sıfır. Takım ne atak yapabiliyor ne pas, madem böyle olacaktı eski takımı niye bozdunuz o takım bu guruptan rahat çıkardı, yazık.

Adsız dedi ki...

Müsabaka da Hakeme değinmek istiyorum. bu sene bu performanstaki hakemleri neden bizim maçlara vermezler. bizde hakem istityoruz dünkü maçı yöneten hakem arkadaşa da tabiki süper lig yolunda başarılar dilerim. Yemen böyle hakemleri gör bırak o takımın başkanı bu takımın başkanı sen hakemlere BAKKK...

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...