Salı, Şubat 10, 2015

KAR YAĞIŞI MAÇI TATİL ETTİRDİ

İstanbul U17 Ligi Türkiye Birinciliği Elemesi ikinci tur maçında Erokspor ile Sancaktepespor takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadele 37.dakikada Sancaktepespor'un 2-1 üstünlüğü ile devam edilirken aşırı bastıran kar yağışı yüzünden maçın hakemi Muhammet Enes Özel tarafından tatil edildi.



Muhammet Enes Özel, Sergen Yurtseven ve Sercan Yalçın hakem triosunun yönettiği ve galip gelen takımın Türkiye Şampiyonasına gideceği mücadeleye hızlı başlayan Erokspor, 2.dakikada Mervan Biçen'in attığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda maçta dengeyi sağlayıp ataklarını sıklaştıran Sancaktepespor, 24.dakikada Eren Ardıç'ın ceza sahası dışından attığı golle beraberliği yakaladı 1-1. Beraberlik golü ile baskılarını arttıran Sancaktepespor 28.dakikada Eren Arısoy'un akıl dolu aşırtma golü ile 2-1 öne geçti.



Kar yağışı aniden bastırdı
Bu dakikadan sonra mücadele karşılıklı ataklarla devam ederken, 37.dakikada bastıran kar yağışı yüzünden maçta sahanın çizgileri görünmez oldu ve hakem triosu soyunma odasına girdi. 15 dakika sonra hakem Muhammet Enes Özel kar yağışının durmaması sebebiyle mücadeleyi tatil ettiğini iki takımada bildirdi. Maçla ilgili son kararı TFF verecek.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr







Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.