Salı, Şubat 10, 2015

KARTAL ELÇİSPOR İDDİALI GELİYOR


2.Amatör Lig 17.Grupta mücadele edecek olan Kartal Elçispor hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Siyah-beyazlılar 13 transfer yaptılar.

Başkanlığını Şahin Kaya’nın, Genel Kaptanlığını 1923 Esenkentspor’dan bilinen Özer Coşkun’un yaptığı Kartal ekibini başında bu sezon Aykut Şenkul görev yapacak.



Pendikgücü’nden 4 transfer
Geçtiğimiz sezon Kurfalıspor adıyla mücadele eden Kartal Elçispor’un geçtiğimiz sezondan kadrosunda bulunan Servet, Berkay, Doruk ve Fatih takımla yeniden anlaşırken, Pendikgücü’nden Koray Çakır, Gökhan Kalaycı, Murat Özcan, Altan Altan takıma yeni katılan isimler oldular.

1923 Esenkentspor’dan 8 oyuncu
Siyah-beyazlılar ayrıca Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Mardinspor’dan kaleci Rıdvan Aşar’ın yanı sıra, Trabzon Süper Amatör Liginden 1923 Esenkentspor’a 1 maçlığına transfer olan golcü oyuncu Volkan Yıldız başta olmak üzere, Burhan Aldaş, Ömer Karaca, Akın Doğan, Hüseyin Asarkaya,  Muhammet Ulvi Kızılgöz, Alper Karaağaç ve Ersin Emeksiz’i de transfer ederek oldukça güçlü bir kadro kurdu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor

İzmir Dikili Belediyespor alt yapısı ışıl ışıl parlıyor. Teknik direktör Erden Yengeç yönetiminde son yıllarda A takıma yetiştirdiği oyuncul...