Pazar, Şubat 15, 2015

KESTEL VE VİTRASPOR YENİŞEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta küme düşme mücadelesi veren Bozüyük Vitraspor yenik duruma düşmesine  rağmen ikinci yarıdaki etkili oyunu ile Kestel'den bir puanı alarak istediğini alan taraf oldu.



Kestel Belediye spor kendi saha ve seyircisi önünde sevinmeyi adeta unuttu. İki
haftadır üst üste deplasman maçından sonra kendi sahasında grubun zayıf rakiplerinden Bilecik Vitraspor’u yenemeyerek düşüşe devam ediyor.



Maça her iki tarafta beraberlik  havasında başladığı maçta etkili atak bir türlü her iki takımda  yapamadı. Dk.41 de Kestel sağdan geldiği en etkili atakta Alparslan’ın  ortasına gelişine vuran Emrah Anıl güzel golle takımını öne geçirdi ve  ilk yarı bu sonuçla sonuçlandı. Vitra ilk yarıda etkisizdi.



İkinci yarı Vitra mağlubiyetin  etkisi ile adeta dirildi. İkinci yarıya baskılı ve atak başlayan Vitra  golü de dakika 58 soldan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası önünde  penaltı noktasında topa vuran Metin takımının beraberlik sayısını 
kaydetti. Beraberlikten sonra baskısını sürdüren Vitra gol yollarında  etkili olamadı. Kestel beraberlik sonrası ataklarını sıklaştırsa da  Kestel’in ileri uç elemanları beceriksiz hareketlerle son vuruşlarda  etkili olmadılar.

KAYNAK: www.bursafutbolu.com

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...