Pazar, Şubat 15, 2015

KOCAELİSPOR AĞIR YARALI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta haftalardır maçlarını kazanan, BAL’da grup lideri olan Kocaelispor, bugün yine 3 puan için gittiği Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Velimeşe'de beklediğinden çok daha sert bir rakip buldu. Oyununu rakibine kabul ettiremeyen Yeşil-Siyahlılar, maçı 1-0 kaybetti ve şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı. 



Velimeşe’deki maçın ilk yarısında Kocaelispor rakibinden çok üstündü. Ancak, rakip kalede pozisyon bulamadı. Maçın ilk yarısı golsüz kapanırken, ev sahibi takım 59'uncu dakikada Murat’ın kafa golüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra Kocaelispor daha fazla saldırdı, oyunu rakip sahaya yıktı. 80'inci dakikada Kocaelispor’dan Murat Tiryaki kırmızı kart gördü. Son 10 dakikada eksik olmasına rağmen saldıran Yeşil-Siyahlılar, bir puanı da kurtaramadı. Maçın bitiminden sonra, stat içinde ve dışında iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı, yaralananlar oldu.



KAYNAK: www.ozgurkocaeli.com




3 yorum:

hasan ali dedi ki...

Mac keske ismetpasada olsaydi.
Deplasman maclarini icerde oynamaya alismis kocaeli disarda zorlandi herhalde.

hüseyin dedi ki...

Ohaa habere bak velimeşe ilk yarıda 2-3 net pozisyon buldu velimeşeden 8 numara isayı düşürdüler penaltı çalmadı hakem 2. yarıdada kocaeli velimeşe kalesine gelemedi bile çoğu şey taraflı yazılmış.

Adsız dedi ki...

Arsenal takımını mağlup eden bir takın amatöre diyebilmesi çok üzücü.

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...