Pazar, Şubat 08, 2015

KOCAELİSPOR REKOR KIRDI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele Kocaelispor, sahasında 1-0 kazandığı Büyükçekmece Belediyespor maçında 20 bin 152 biletli taraftarla BAL taraftar rekoru kırdı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta lider olan Kocaelispor, kendi sahasında oynadığı Büyükçekmece Belediyespor maçında 20 bin 152 kişilik taraftar desteğiyle amatör liglerde taraftar rekorunu kırdı. Daha önce Göztepe'nin 14 bin 500 biletli seyirci sayısıyla gelen amatör ligler seyirci rekoru, 20 bin 152 biletli Kocaelispor taraftarıyla kırılmış oldu.




Kocaelispor liderliğini korudu
Bir önceki hafta içerisinde yeşil siyahlıların taraftar grubu olan Hodri Meydan’ın organize ettiği kampanya ile sosyal medya ve şehir içerisindeki reklam panolarında yapılan duyurularla İsmet Paşa Stadyumu’nu dolduran taraftarlar, şampiyonluk yolunda Kocaelispor’a destek oldular. Kıyasıya mücadelenin sergilendiği maçta zaman zaman sertlikler yaşandı. İlk 45 dakikanın golsüz eşitlikle sona erdiği karşılaşmada, 71. dakikada Burak Özbakır’ın attığı golle Kocaelispor 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca, Kocaelispor 3 puanın sahibi olarak 36 puana erişti ve liderliğini korudu.






Galibiyeti taraftarlarla kutladılar
Maç sonunda galibiyeti taraftarıyla paylaşan yeşil siyahlı futbolcular, tribünlere giderek taraftarla birlikte marşlar söylediler. Oyuncuların soyunma odasına girmesiyle taraftarlar sahaya inerek hatıra fotoğrafı çekildiler.
Öte yandan devre arasında stada gelen bir avukat, daha önce kulüpte çalışan bir kişinin alacakları nedeniyle bilet gelirlerine el koymak istedi. Yönetimle görüşen avukat, daha sonra anlaşarak geri döndü. Baştan sona zorlu geçen mücadelede zaman zaman oyuncular arasında sertlikler yaşandı.


KAYNAK: www.yenisafak.com.tr

Hiç yorum yok:

Gazi Mahallesi'ne tek gol yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gazi Mahallesi SK deplasmanda Bayburt 1918'i 1-0 yenerek sezona üç puanla başladı.