Salı, Şubat 10, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE İDMANYURDU ÖRNEK BİR KULÜP OLACAK

Küçükçekmece ilçesinin yeni amatör kulüplerinden olan Küçükçekmece İdman Yurduspor Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmak için kuruldu.

Küçükçekmece Atakent Mahallesinde 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren geleceğin Futbol Yıldızları Okulu, cumartesi ve pazar günler 2008 Doğumlu ve üstünü kapsayan sporculara, Akademik antrenörler eşliğinde futbol oynama ve yeteneklerini geliştirme imkânı sunuyor.



Küçükçekmece İdman Yurduspor kulübü Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu yaptığı açıklamada, ''2003 Yılında Nihat Aslanbay başkanlığında sadettin Hazıroğlu, Özgür Çayır, Celal Tomurcuk, Fahrettin Sayhan, Alptuğ Urgoncu, Bülent Şahin arkadaşlarımızla kurduk. 2013 Yılında ilk olarak altyapı düzeyinde lig maçları oynamaya başladık.250 Lisanslı ve Futbol okullarında 150 öğrenci olmak üzere toplama 400 Futbolcu kardeşimizle Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyoruz'' dedi.



Hazıroğlu, ''Altyapıda Ferhat Dalgıç ve Ferhat Kurtuldu hocalarımız tarafından disiplinli planlı programlı bir şekilde futbol eğitimi vermekteyiz. Geleceğin Yıldızları Futbol Okulu faaliyetlerinde temel amaç, çocukların ve gençlerin futbol ve fiziksel gelişimlerinin yanında özgüvenlerinin geliştirilmesi ve spor disiplini, takım ruhu, paylaşma, empatik olabilme, yenme ve yenilme duygularına alışmalarının sağlanmasıdır.  Futbolu önemseyen, gelecekte kulüp ve okul takımlarında başarılı futbol kariyeri edinmek isteyen sporculara en iyi temel becerileri kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmaların eğitim programları uzun vadeli çalışıma geleceğin Yıldızları'nın varoluş motivasyonudur. Bu nedenle, yaş grubu ne olursa olsun, sporcuların doğru iletişim ve liderlik becerileri geliştirmeleri temel hedeflerdendir. Küçükçekmece İdman yurdu Spor Kulübü şeması içerisinde Futbol Okulunun özel bir yeri vardır. Futbolcularımızın kulüp binası içinde 18 kişilik konakla yeri bulunakta bunun yanında kütüphanesi dinlenme odası Çünkü Küçükçekmece idman yurdu için Futbol Okulu bir eğitim yuvasıdır.  En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz eğitim programı “iyi futbolcudan önce topluma sağlıklı bireyler” yetiştirmeyi amaçlamaktadır. “Futbol Okulu” muz kelimenin tam anlamıyla bir okuldur. Küçükçekmece İdman yurdu Spor Kulübü Futbol Okulunda her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alırız. Çocuklarımızın fiziksel yapısına göre hazırlanmış antrenman programı onları gereksiz yere yormayı değil gelişimine katkı sağlamayı amaçlar. Antrenörlerimiz bilimsel ilkelerle hazırlanmış bu programlar dışında çocuklarımıza düzenli ve doğru beslenme alışkanlıkları kazandırarak onların bedensel gelişimlerinin en üst düzeyde gerçekleşmesi için çalışırlar. Futbol Okulunun öncelikli amacı sağlıklı bedenler yetiştirmektir. Küçükçekmece İdman Yurdu Spor Kulübü Futbol Okulunda çocuklarımızın okul eğitimine katkıda bulunmayı amaçlarız. Bu yüzden bizler için onların zihinsel gelişimleri en az bedensel gelişimleri kadar önemlidir. Bu amaçla eğitim programımız onların teknik becerilerini taktik zekası ile bütünleştirmeyi hedefler.  Bu hedef doğrultusunda yürüttüğümüz eğitim programı onlara bireysel becerilerini grup çalışmalarına katabilmek, çabuk ve doğru karar verebilmek, hızlı ve doğru tepkiler vermek ve yaratıcılıklarını geliştirmek konularında yardımcı olur. Küçükçekmece idman yurdu Futbol Okulunun bir diğer amacı sağlıklı zihinler yetiştirmektir. Futbol okullarına ilgi göstermek isteyen kardeşlerimiz 0212 540 45 55 Telefonunu arayıp gerek bilgi alabilirler'' dedi.



A Takımda hedef şampiyonluk
2014-2015 Futbol sezonunda ilk ez A takım olarak 2.Amatör kümde mücadele vereceğiz A takımızın başına tecrübeli ve deneyimli Zeki Sonbay hocamızı takımızın başına getirdik.
Altıntepsispor -Kaan, Oğzu, Aydın, İstanbul Bulancak -Servet, Bezirganbahçe-Barış, İstanbulspor-Fatih, İstanbul Demirspor-Sergen, Yusuf, Sitelerspor-Necatti, Altyapıdan Âdem, Kaan ve Burak kardeşimizi takviye yaptık.
Zeki hocamız nezaretinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz çok kaliteli yetenekli futbolcu kardeşlerimiz var inanıyorum ilk yılımızda şampiyonluk yaşayarak 1.Amatör kümeye çıkarız. Kurulduğunuz yıldan beri bize büyük destek veren Atakent mahalle halkına çok teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE








Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.