Cumartesi, Şubat 07, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE'DE KAZANAN DOSTLUK OLDU


İstanbul U14 Ligi 28.Grup'ta Küçükçekmece İlçesinin iki güzide kulüplerinden İstanbul Sinopspor ile Söğütlüçeşmespor takımları arasında oynan maç da karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere bitti. Maç sonunda kazananın esasında dostluk olduğunu da gösterdi.

28.Grupta ligin 5.Haftasında 12 puanlı iki takımdan olan İstanbul Sinopspor, Söğütlüçşemespor kulüpleri  U14 Futbol Takımı yaptığı maç sonunda  iki takım takımlarının sporcularıyla  bir birlerinin elini sıkarak maçlar sonunda kazananın esasında dostluk olduğunu da gösteriyor.



İstanbul Sinopspor ile Söğütlüçşemespor U- 14 Futbol Takımları arasında oynanan maçta soğuk havaya rağmen her iki takımda oynadıkları oyunla seyircilerin beğenisini topladılar.

Büyük çekişmeyle geçen maçta Söğütlüçeşmespor 5.Dakikada Burak’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kaptı. İkinci yarıya İstanbul Sinopspor takımı baskılı ve atak futbol sergileyerek 46.Dakikada Yücel'in attığı golle skora eşitlik geldi ve skor 1-1 oldu.

58.Dakikada sarı lacivertli İstanbul Sinopspor Ali’ni attığı golle 2-1 öne geçti uzun süre önde götüren İstanbul Sinopspor takımı maçın bitimine az bir süre kala yani 68.Dakikada kırmızı beyazlı Söğütlüçeşmesporda Erhan takımının ikini gollünü attı ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.  Maç sonunda iki takım takımlarının sporcularıyla bir birlerinin elini sıkarak maçlar sonunda kazananın esasında dostluk olduğunu da gösterdi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE










Hiç yorum yok:

Emirefendi'den Fenerbahçe'ye

Beyoğlu ilçesi ekiplerinden Emirefendispor'un 2013 doğumlu yeteneği İnanç Kayihan Fenerbahçe’ye transfer oldu.