Salı, Şubat 10, 2015

KÜTAHYASPOR'DA SEÇSEV DÖNEMİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Kütahyaspor, Çıksalınspor mağlubiyeti sonrasında Gürkan Zora ile yollarını ayırmış ve teknik adam arayışlarına başlamıştı. Kütahyaspor yönetim kurulu tarafından yapılan görüşmeler sonrasında 2006 yılında Kütahyaspor’u çalıştıran Cengiz Seçsev ile anlaşma sağlandı.

Kütahyaspor tesislerinde yapılan görüşme sonrasında İdari Asbaşkan Osman Baş ile el sıkışan Cengiz Seçsev hayırlı olmasını dileyerek Kütahyaspor camiasını yakından tanıdığını ve şampiyonluk yolunda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

İdari Asbaşkan Osman Baş ise ‘O sene bu sene’ sloganıyla yollarına devam ettiklerini ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını ifade ederek “Sezon başından buyana yaptığımız çalışmalar ile önemli bir mesafe kat ettik. Geçtiğimiz hafta istemediğimiz bir sonuç aldık. Hocamızın istifası sonrasında Cengiz Seçsev ile anlaşarak yolumuza devam edeceğiz. Biz Cengiz Seçsev ile sezon sonunda şampiyon olacağımızdan eminiz. Taraftarımız, teknik ekibimiz, yönetimimiz ve futbolcularımızla birlik beraberlik içinde zoru başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

CENGİZ SEÇSEV KİMDİR?
Antrenörlük kariyerine Yimpaş Yozgatspor takımında yardımcı antrenör olarak yapmaya başlayan Seçsev, ertesi sezon Bilecikspor’un başına geçmiş ve 2003 yılına kadar dönem dönem bu takımı yönetmiştir. 2006-07 sezonundan itibarense Kütahyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bugsaşspor ve Tarsus İdman Yurdu takımlarında görev yaptı.

2011-12 sezonu ara transfer döneminde takımdan ayrılan Coşkun Demirbakan’ın yerine TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik direktörlüğüne yeniden getirilen Seçsev, daha önce 3. Lig’den üst lige çıkardığı takımda başarılı olamayınca 12 Mart 2012’de istifa ederek takımdan ayrıldı.

2013-2014 sezonunda Bal ligi ekiplerinden Niğde Belediyespor ile anlaşan Seçsev, geçtiğimiz yıl ise Tarsus İdman yurdu ile yeniden anlaştı. 2014 yılının Eylül ayında görevden ayrılan Seçsev yeniden Kütahyaspor’a imza attı.

KAYNAK: www.43.com.tr

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.