Pazar, Şubat 08, 2015

LEVENTSPOR BOZÜYÜK'TEN ŞEN DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bozüyük Vitraspor ile Leventspor karşı karşıya geldi. Bozüyük İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmadan kırmızı siyahlılar 38.dakikada Fatih'in ve 84.dakikada penaltıdan Murat'ın kaydettiği gollerle mücadeleden 3 puanla ayrılmasını bildi.

Bozüyük İlçe Stadı'nın kapalı tribünleri depreme dayanıksız olması dolayısıyla mücadeleyi izleyen seyirciler açık tribünde maçı takip ettiler. Karşılaşmanın ilk 10 dakikası içerisinde maçın Hakemi 3 kez sarı kartına başvurdu. 




Mesut direğe takıldı
25.dakikada sol kanattan ceza sahası üzerinde Bülent ile Fatih'in mücadelesinde iki futbolcu da yerde kaldı. Fatih yerden hızla kalkarak pasını Mesut'a aktardı. Kaleyi çaprazdan gören bir noktadan uzak direğe kavisli bir şut atan Mesut üst direği geçemedi. Dönen topta Soner topu rakibinin üzerinden attı ve yerde kaldı. Bu pozisyonda Leventsporlular pozisyona penaltı itirazında bulunsa da Hakem oyunu devam ettirdi. 33.dakikada ceza sahası üzerinde Burak kafa ile pasını aktardıktan sonra yerde kaldı. Ceza sahası içerisinde Mesut'a şut açısı vermeyen ev sahibi takımın futbolcuları bu pozisyonda sert ördüler. Mesut'un açısı daraldığı için top Can'a aktarıldı. Can'ın penaltı noktası üzerinden şansını denediği anda savunma yine başarılı müdahalelerde bulundular.




Uçtu uçtu Fatih uçtu
38.dakikada Musa'nın sol kanata uzun gönderdiği topta Leventspor taç atışı kazandı. Ömer taç atışını Burak'la kullandı. Tekrar topu önüne alan Ömer aynı rakibini iki kez geçtikten sonra ortasını yaptı. Kaleci Eser topu altı pasın üzerinde çeldi. Gerilerden gelen Fatih uçarak kafa vuruşunu yaptı ve Leventspor öne geçti. 0-1

Onur nefis kurtardı
40.dakikada ceza sahası üzerinde Mertcan göğsüyle topu Metin'in önüne yumuşattı. Topun gelişine inanılmaz sert bir şut atan Metin kaleci Onur'u geçemedi. Onur sağına müthiş uzanarak topu kornere çelmeyi başardı. İlk yarıda başka gol olmazken devre Leventspor'un üstünlüğü ile noktalandı.




Vitraspor golle başladı
49.dakikada ceza sahası üzerinden Mertcan'ın şutunu kaleci Onur çeldi. Ömer daha sonra araya girerek topu taça gönderdi. Hızlı kullanılan taç atışında ceza sahası içerisine yapılan ortada Metin'in etkili kafa vuruşu skora dengeyi getirdi.1-1 52.dakikada cezası üzerine doğru atılan topta Burak ve Metin baş başa kaldı. İki futbolcunun arasında sıkışan topa Burak vurdu. Rakibe çarpan top sağ kanata açıldı ve Mehmet Ümit kaleci Onur'dan sıyrıldıktan sonra açısı daraldı
ve topu yan ağlara gönderdi.

54.dakikada sol kanattan Ömer'in hızla kontra atağa çıktığı pozisyonda Can kaleye sırtı dönükken topun kontrolünü sağladı. Rakibinden vücut çalımıyla sıyrılan Can uzak köşeye klas bir vuruş yaptı. Eser estetik bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi. 61.dakikada Fatih sağ kanattan atağa destek veren Muhammet'e topu aktardı. Muhammet'in ortasında Soner'in kafa vuruşu auta gitti.




Burak'tan kritik müdahele
74.dakikada sol kanatta Önder kafa ile Mertcan'ı topla buluşturdu. Leventspor'da savunmanın dengesiz yakalandığı pozisyonda Mertcan boş pozisyonda bulunan arkadaşı Tamgaç'a topu aktardı. Tamgaç'ın şutunda top kaleye gitmek üzereyken süratle o noktaya gelen Burak topu kornere gönderip takımını rahatlattı.

Leventspor penaltı kazandı, Vitra iki kırmızı gördü
80.dakikada sol kanatta Ümit iki kişinin arasından pasını Savaş'a aktardı. Sol kanattan topla içeriye giren Savaş 3 futbolcunun arasındayken yerde kaldı ve Hakem penaltı noktasını gösterdi. Yaşanan itirazlar sonrasında 4.Hakem maçın Hakemini yanına çağırdı ve 63.dakikada oyundan alınan Mehmet Ümit'e kırmızı kart göstermesini istedi. Mehmet Ümit kulübede kırmızı kartı gördükten sonra saha içinde tansiyon yine düşmedi. Bu kez itirazlarını sürdüren Gökhan peş peşe sarı kart görerek o da kırmızı kartla ihraç edildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından 4 dakika gecikmeli olarak penaltı atışı kullandı. Murat'ın kullandığı penaltı vuruşununda kaleci topa direk dibinde müdahale etmesine rağmen gole engel olamadı.1-2 




Ümit de direği geçemedi
90+3.dakikada Savaş'ın sağ kanattan pasında ceza sahası üzerinden Ümit'in şutu kaleciyi de geçti ve yan direğe çarparak oyun alanınan döndü. Mücadelede başka gol olmazken Leventspor deplasmandan galibiyetle dönerek puanını 28'e yükseltti. Bozüyük Vitraspor ise 10 puanda kaldı.




STAT: Bozüyük İlçe
HAKEMLER: Salih Aytaç, Ersin İşsever, Mert Nafi Sözen / Volkan Gürbüz
BOZÜYÜK VİTRASPOR: Eser, Gökhan, Sergen, Bülent, Orhan, Muhammet(Dk.87 Rıdvan), Mehmet Ümit(Dk.63 Önder), Tamgaç, Mertcan, Mehmet Erol, Metin
LEVENTSPOR: Onur, Ömer, Mustafa, Musa, Burak, Muhammet, Burak(Dk.76 Ümit), Fatih, Murat, Can, Mesut(Dk.76 Savaş), Soner(Dk.90+2 Ali Cem)
GOLLER: Dk.49 Metin / Dk.38 Fatih, Dk.84 Murat (penaltıdan)
SARI KARTLAR: Dk.2 Mehmet Erol, Dk.6 Bülent, Dk.46 Tamgaç, Dk.73 Muhammet, Dk.80 Gökhan, Dk.85 Metin / Dk.11 Fatih, Dk.86 Savaş
KIRMIZI KARTLAR: Dk.80 Mehmet Ümit(kulübeden), Dk.80 Gökhan (Bozüyük Vitraspor)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com





Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.