Cumartesi, Şubat 14, 2015

PAŞABAHÇE GALİBİYETLE BAŞLADI

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ilk hafta mücadelesinde Alemdağspor ile karşılaşan Paşabahçespor ilk yarıda attığı gollerle mücadeleyi 2-0 kazanarak gruba iddialı başlangıç yaptı.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Cem Koyun, İbrahim Tokmak, Ufuk Uğurlu hakem triosu yönettiler. Karşılaşmayı TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar, TFF İl Başkan Yardımcısı Gökhan Akyol'da takip ettiler. Mücadelenin ilk dakikalarına iki takımda hızlı başladılar, kontrollü ataklarla birbirlerin üzerine giden iki takımda istediği skor avantajını yakalayamadı.



İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü ele alan Alemdağspor etkili ataklarla Paşabahçe kalesinde pozisyon üretmeye başladı. 15.dakikada Alemdağspor kanat oyuncusu Tolga'nın ceza sahasında vuruşunda topun direkten dönmesi Yeşil Beyazlılar için büyük şanssızlıktı. Paşabahçespor 24.dakikada galibiyet golünü attı. Sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Tolga kaleci Mesut'la karşı karşıya kaldı, vuruşunda top ağlarla buluşunca Beykoz temsilcisi 1-0 öne geçti. Skor üstünlüğünü eline alan Yeşil Kırmızılılar 28.dakikada İshak'ın attığı golle 2-0 öne geçtiler. Kalan sürede Alemdağspor'un ataklarına karşı iyi savunma yapan Paşabahçespor ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.



Paşabahçe taraftarı takımını 90 dakika destekledi
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Alemdağspor oyunun hakimi olsada, Paşabahçe kalecisi Mustafa ve defansının zamanında müdahaleleri Çekmeköy temsilcisine farkın kapanması iznini vermediler. Maçın son düdüğü ile mücadeleyi kazanan taraf 2-0 lık sonuçla Paşabahçespor oldu. Maç sonu taraftarlarıyla galibiyeti kutlayan Paşabahçeli futbolcular hep bir ağızdan Paşabahçe marşını söyleyerek galibiyeti kutladılar.

Paşabahçe 2.hafta mücadelesinde Çarşamba günü Alemdağ Stadında Gülsuyu ile karşılaşırken, Alemdağspor'da Beşiktaş Çilekli Stadında Çarşamba günü Gazi Mahallesi ile karşılaşacak.



STAT : Selimiye
HAKEMLER: Cem Koyun - İbrahim Tokmak - Ufuk Uğurlu / Mesut Kırbaş
SAHA KOMİSERİ: Can Telci
ALEMDAĞSPOR: Mesut, Emir, Sezgin, Gökhan, Hakan, Rıdvan, Tolga, Serkan, Ersin, Eren, Mesut
YEDEKLER : Emre Şanal, Berkan, Erçin, Muhammet, Ahmet, Mert,
TEKNİK SORUMLU : Oktay Akgül
PAŞABAHÇEPOR : Mustafa, Mehmet, Arif, Oğuzhan, Gökhan, Yusuf, İshak, Sedat, Onur, Semih, Tolga
YEDEKLER : Özkan, Ekim, Can, Onur, Hüseyin, Güner, Volkan  
TEKNİK SORUMLU : Aşkın Karadeniz
GOLLER : Dk.24 Tolga, Dk.28 İshak (Paşabahçespor)

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr







2 yorum:

Mehmet Atik dedi ki...

Transfer haberlerinden sonra sonunda sezonu actik. İsinmadan itibaren takip ettigim iki takim bugun cok ciddi ve konsantre gelmislerdi maca , ancak selimiyenin kucuk sahasinin futbol oynamaya izin vermemesi gunun en olumsuz tarafiydi o kadar saha varken Selimiyede oynamak futbol cinayeti. Takimlara gelince futbol sifir , mucadele ile gecen bir mac. Alemdag muthis baski ile basladi ve ilk 20 dakika Alemdag kalecisi Mesutun forma rengini görmedik ve Alemdagin direkten donen topu, sansli olan pasa ilk sutunda golu bulmasi ile hemen iki dakika sonra soku ustunden atamayan rakibine darbeyi indirmesi ile eline gelen sansi iyi kullandı. Bunlarin disinda sifir futbol , ancak uzun vadede pasa fizik gucu yuksek kadro derinligi iddali sayilabilecek bir takim sinop ve dudulludan aldiklari adamlar kaliteli , defanslari zayif yenikoyden aldiklarida care olamaz kalecileri cok guvenli ancak birsey eksik bir uyumsuzluk var defans bolgesinde cunku rakipleri ile kiyasla cok iyiler ama diger ekiplere gore maratonda isleri zor ancak dediğim gibi kadro derinligi ve fizik gucu iyi oldugu icin favori ekipler disinda pek rakipleri yok. Alemdaga gelince namini hep duydugum kalecileri disinda - ki bugun o da vasatti - Alemdag nasil lider olmus anlayamadim. Defanslari zayif onlibero orta saha bolgesi zayıf ilerisi fena sayilmaz yorumlar var ayni takim ile cikmis , elestirdik transfer donemini ama Alemdag tum takimi degistirse anca olur , hic izlemedigim Alemdag beni supheye dusurdu cunku saygimiz cok buyuktu bu takim ama bugun gorduklerim nasil bu kadar zayif bir takim olduklarini dusundurdu , herseye ragmen sezon acildi ve umarim hersey bu iki takim icin daha iyi olur

ümit yılmaz dedi ki...

Bencede Alemdagin isi cok zor.Oyundan cok cabuk dustuler.Ozellikle 25 ile45 arasi sahada yoktular.Pasabahce oyunu rolantiye almasa rahatlikla 4_5 fark olurdu.Pasabahce takimi 2_3 hafta sonra cok daha iyi oynayacaktir.Askin hoca ve talebelerine guveniyoruz.Bence o sene bu sene.Saldir pasabahce.

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...