Çarşamba, Şubat 11, 2015

RECEP HASAN HAZIR YENİBOSNASPOR'DA


Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Yenibosnaspor, Muğla ekibi Ortaca Belediyespor kadrosunda yer alan  tecrübeli forvet oyuncusu Recep Hasan Hazır’ı kattı.


Recep Hasan Hazır Kimdir?
1986 doğumlu Recep, futbol hayatına 1999 yılında Beyoğlu Yeniçarşıspor’da başlamış ve burada 5 sezon forma giydikten sonra Kocamustafapaşaspor’a transfer oldu.Bir sezon aradan sonra tekrar futbola başladığı kulübe dönen Recep Hasan Hazır 2 sezon daha Beyoğlu temsilcisinin formasını giydikten sonra 22 yaşında Dikilitaş’a transfer oldu. Süper Amatör Lig’de bu kulüple birlikte bir çok başarıya imza atan tecrübeli forvet takımıyla Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

5 sezon Beşiktaş formasıyla başarıdan başarıya koşan Recep, Ocak ayı transfer döneminde Tuzlaspor’la anlaştı ve burada da 3.Lig’e yükselen takımın formasını terletti. 
Sonrasında Bölgesel Amatör Ligin yeni ekibi Yenibosnaspor ile anlaştı. Fakat sarı-siyahlı takımla sezon öncesi yapılan Kartepe kampından dönüşte yollarını karşılıklı olarak ayırarak bir başka Bölgesel Amatör Lig ekibi olan Tekirdağspor ile sözleşme imzalamıştı.


2014-2015 sezonunda ise Muğla Süper 
Amatör Lig ekibi Ortaca Belediyespor'a transfer oldu. Recep Hasan Hazır, 2011-2012 Sezonu Yerel Futbol Ödülleri’nde Yılın Karmasına seçilmiş ve Yılın Futbolcusu ödülüne de layık görülmüştü. Ayrıca Recep aynı sezon içerisinde İstanbul Bölge Karması’nda da takım kaptanlığını yerine getirdi. Tecrübeli forvetin Bölgesel Amatör Lig’de 22 maçta 7 golü bulunuyor. Tecrübeli oyuncu Bölgesel Amatör Ligde ise 45 maçta forma giyerek 10 gol atma başarısı gösterdi.


HABER: ÖNER YIĞRIK 

Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.