Çarşamba, Şubat 11, 2015

SABAHA KADAR OYNASAK YENEMEZDİK

Hafta sonu Kayseri Şeker deplasmanına çıkan Silivrispor umulmadık bir yenilgi ile geri dönmesi beklenmiyordu. 

Maçı çıplak gözle izlemesem yok artık diyebilirdim. Maçın daha 1.dakikasında yenilen şok gole alkışlamaktan başka bir yapamam. Santranın hemen akabinde sağ kanattan gelişen atakta Kaleci Rasim ile karşı karşıya kalan Kudret Kanoğlu güzel bir plase vuruş ile attığı gol hazırlanışı ile güzeldi.

Bu golün ardından çabuk toparlanan Silivrispor 3.dakikada Murat Kara ile yakaladığı pozisyonda Kayseri takımı yerinde müdahale etti ve beraberlikten etti bizi.

Maçın 7.dakikasında Kayseri Şeker ceza alanı içine atılan pasta İsmail Düzgün güzel bir hamle yaptı topa müdahale etti düzeltti tam vuracaktı ki Kayseri kalecisinin müdahalesi ile yerde kaldı. Tuhaftır ki maçın orta hakemi bu pozisyona “Devam dedi.

Bu devam kararının ardından bizim yedek kulübesi ayaklandı. Fakat sonuç değişmedi. Hemen önümde olan olay buz gibi penaltıydı ama hakem bunu görmezden geldi.

Maçta dakikalar 29’u gösterdiğinde sağ kanattan sert bir şut çekildi. Bu sert şutu son anda tokatlayan Rasim oldu. Rasim’in tokatladığı top Volkan Kabadayı’nın önünde kaldı ve uzak köşeye attığı top ikinci gol olarak haneye yazıldı.

İlk yarı bu skorla tamamlanacak derken Kayseri kalecisinin hatasını affetmeyen Murat Kara oldu maçın ilk yarısını belirleyen golünü attı 2-1.

İlk yarı birkaç pozisyon dışında tüm kararlarında Kayseri takımını kayırırcasına hükmeden hakem evlere şenlikti. 

İkici yarı da hakem aldı sazı eline.
Tüm kararlarda aleyhimize hükmedilmesi yine tüm ataklarımızın kesilmesi maçın sonucuna etki etti.

Biz Silivrispor olarak bu maçı sabaha kadar oynasaydık da kazanamazdık.
Kayseri takımı toparlanmış bir görüntüsü vardı. Yeni takviyelerin oturması ile birlikte lige tutunabilmek için uğraşacaklar.

Doksan dakika boyunca buna uzatmaları da dahil edecek olursak şayet Silivrispor file bekçisi Rasim Mutlu’nun bir tek pozisyonda hatası vardı.

Evet, Rasim’in tek bir pozisyonda hatası vardı. Bu da 90+3.dakikada gelişen Kayseri atağında kaleye çekilen şutu koltuk altında kaçırması oldu o kadar.

Futboldan anlarım ama kalecilikten pek anlamam. Anladığım kadarı ile gördüğüm tek hatası bundan ibaretti.

Her iyi kaleci kötü gol yer derler. Geçmişte de bahsettiğim gibi Rasim iyi kaleci ve iyi bir kaptan. Başta da belirttiğim gibi biz Kayseri maçını sabaha kadar oynasak alamazdık. Hadi kolay gele…

YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.