Pazartesi, Şubat 09, 2015

SAL KLASMAN GRUBU FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda fikstür çekildi.

İlk hafta maçları şöyle:
Alibeyköyspor -  Ataşehir Çamolukspor
Gülsuyuspor - Vefa SK

Beşyüzevlerspor - Kartal Bulvarspor
Alemdağspor  - Paşabahçespor
Nişantaşı FK - Ortaköyspor
Selimiyespor - Gazi Mahallesi SK
Yeşilköyspor - Zara Ekinlispor
İstiklalspor - Bayrampaşa Tunaspor

Maçların hepsi tarafsız sahalarda oynanacak. 16 takımın yer aldığı lig tek devreli olacak ve hafta içine de maç verilecek.

Bu sezonki BAL statüsü göz önüne alındığında Klasman Grubu'nda ilk dört sırada yer alan takımlar kesim olarak BAL'a çıkacak. Kesin rakamlar BAL'daki İstanbul ekiplerinin performansına göre belli olacak.

Tüm fikstürü görmek için tıklayın

27 yorum:

Adsız dedi ki...

vefa
500evler
alibeykoy
yesilkoy

banko 4

Adsız dedi ki...

1.TUNA
2.VEFA
3.ALEMDAĞ
4.BEŞYÜZEVLER
5.YEŞİLKÖY


Adsız dedi ki...

Vefa
Beşyüzevler
Paşabahçe
Yeşilköy
Tuna
Alibeyköy
Ataşehir
Alemdağ
Gazi mahallesi
Ortaköy
selimiye
Zara ekinli
Bulvar
Nişantaşı
Istiklal
Gülsuyu

Lig bu sekilde biterr

Adsız dedi ki...

ALİBEYKÖYÜM inşallah bu gruptan şampiyon çıkacak

Adsız dedi ki...

Paşabahçe ,Beşyüzevler,Alibeyköy,vefa cikar

Seyirci dedi ki...

İlk 5 tahminim:

Gülsuyuspor
Ortaköy
Osmaniye İstiklal
Nişantaşıspor
Selimiye

Adsız dedi ki...

Playoff mücadelesi çok kolay olmayacak gününde olan takım 3 puanı alır ama banko takımlar bana göre
Vefa
Alibeyköy
Beşyüzevler
Bayrampaşa Tuna
Zara Ekinli
Yeşilköy

Adsız dedi ki...

Kartal bulvar sürpriz yapabilecek potansiyelde bir takım çok koşuyorlar

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
okan dedi ki...

beşyüzevler ve vefa bu sezon çokmu güçlü diğer takımların durumu nedir arkadaşlar yorum yaparsa seviniriz.Paşabahçespor iyi takım kurdu.Büyük ihtimal beykozdan taraftarlar destekliyecekmiş.Belkide en iyi seyirciye bu grupta paşabahçe ve alibeyköy sahip olacak gibi

Adsız dedi ki...

Vefa ile besyuzevler cok rahat cikmasi lazim cogu takimlari izleyen biri olarak...

Müptezel dedi ki...

İlk 5 tahminim:

Gülsuyuspor
Selimiye
Osmaniye İstiklal
Nişantaşıspor
Ataşahir camlık

poyraz dedi ki...

vefa beşyüzevler tuna alibeyköy ilk dörde aday takımlar süpriz yapabilecek takımlar paşabahçe yeşilköy ataşehir çamoluk zara ekinli tek maç olduğu için gününde olan şanslı olan kazanacak öncelikle iyi futbol centilmence mücadele hak eden kazansın.

Mehmet Şimşek dedi ki...

Vefa , Yeşilköy , Beşyüzevler hem kaliteli kadroları hem akıllı transferleri hem iyi oyunları ile bu ligi her maç olmasada çoğunluğunda rahat kapasite ile geçebilecek güçteler. Bunun yanında Alibeyköy , Tuna , Nişantaşı , Alemdağ ve Ortaköy dinamik kadroları ile ses getireceklerdir. Zara , Bulvar , Gülsuyu , Selimiye , İstiklal , Ataşehir , Paşabahçe bu lige renk katacaklar ama pek bir beklenti karşılayamacaklar çünkü takımları izlediğim kadarı ile diğer kadrolara göre zayıf.

BATTALGAZİ dedi ki...

kimsenin gazi mahallesi ni hesaba katmaması güzeeel...

Davut ateş dedi ki...

Gazinin hesaba katılmaması normal , çünkü gruplarındaki İst Sinop ve Dudullu ilk yarıki performanslarını devam ettiremedikleri için bu gruptalar , ancak izlediğimiz kadarı ile İstanbul'un en az gol yiyen takımının play offta averaj olması çok olası. Bu nedenle ki kimse gaziyi hesaba katmıyor.

Amatörün İhsan Amcası dedi ki...

Mehmet Şimşek arkadaşımın dediği gibi , Vefa , Beşyüzevler ve Yeşilköy çok iyi bir takım yapısının yanında transfer dönemini sessiz ve derinden nokta adamlar alarak müthiş geçirdi ve bu ciddiyetleri ile beraber play off için ne kadar iddalı oldukları biliniyor. Ama diğer takımların bir çoğu ne yazık ki bu transfer döneminde ''ŞOK'' ''ŞOK'' transferler ile sözde yararlı transferleri ile geçirdiler yazık bu takımı o lige çıkartan futbolculara. Evet takımlar uygun yere adam alacaklar ama 5 6 tane adam almak ne demek. Özellikle Alemdağ Ataşehir,Paşa , Gazi , Ortaköy , Bulvar , Alibeyköy. Bunların durumu nedir arkadaş bu takımlar bu dönemi yeniden takım kurmak olarak mı goruyorlar. Hadi Alibeykoy ve Bulvar'ın sozde ihtiyacı vardı. Komık bır gruptan geldıler bırı lıglerın en cok gol yıyen lıder takımı dıgeri son mac lıderlıgı bu takıma bırakan bır takım. Ama pasa ve gazının durumu nedır ya sıtelerı acıyorum pasa sunu almıs gazı buna teklıf goturmus bu kadar mı kotu takımlardınız tabı hala ıstanbulda muhammadır sınop ve dudullu bu yarıstan nasıl koptular boyle ama pasa ıle gazı bu kadar mı kotu ekıplerı vardı. Aynı sey atasehır alemdag ve ortakoy ıcınde gecerlı. Ama yazık harcanan degerlere sonucta lıgı dısıplınlı ve uzun surelı takımlar goturur ve ıbre vefa yesılkoy ve besyuzevlerden yanadır. Geri kalan sozde sok transferli arkadaslar takımları ıle beraber averaj olacaklardır.

Adsız dedi ki...

Her takım buraya zorlu müsabakalar oynayarak geldi bu grupta olan belkide 5-6 takımı sezon başı kimse hesaba katmıyor olabilir. Ben şahsen Alibeyköyspor'um bir üst lige çıksında Alibeyköyspor ile beraber kim çıkarsa çıksın hiç ilgilenmiyorum. Şu da bir gerçek ki bu grubunda favori takımları var haliyle yüksek bütçesi ve bir üst lige olan isteği ile Vefaspor , oturmuş iskelet kadrosu ile Beşyüzevlerspor , bu sene kurduğu kaliteli kadro ile Yeşilköy ve her sene Klasmanda yer alan ve bu maçların tansiyonunu iyi bilen Bayrampaşa Tuna , taraftarının gücü bu seneki bütçesi ve bir üst lige çıkmayı eski günlerine dönmeyi isteyen bir Alibeyköyspor gibi vs vs bu ligde Avrupa yakası takımları daha ağır basıyor fakat Anadolu yakası takımları içindeki en büyük favori Alemdağdır. Gülsuyu ve Kartal Bulvar averaj takımı olurlar. Gazi Mahallesi İstanbul Sinop ve Dudullu'nun formsuzluğundan dolayı bu grupta onlarda lige renk katarlar. Zara Ekinli klasman grubunu kaldıramaz. Selimiye ve Osmaniye İstiklal'in de şanslarını çok düşük görüyorum. Alfabetik sırayla gidersek direkt çıkacak takımlar Alemdağ , Alibeyköy , Ataşehir Çamoluk , B.Tuna , Beşyüzevler , Nişantaşı , Vefa , Yeşilköy.. Bu takımlardan 4 tanesi kesin ve kesin direkt olarak BAL ligine çıkacaktır. Bunlar benim kendi şahsi görüşüm.

Gerçeklere dönecek olursak maçlar hafta sonu ve hafta içi olacağı için yorgunluklar göze çarpacaktır. Gününde olan tecrübeli ve kadro derinliği olan her mevkiide alternatifi olan takımların bu grupta şansı vardır. 4.maçlardan sonra kopmalar olacaktır muhakkak lig şekillenir takımları izlemiş oluruz ve daha rahat ve şeffaf yorumlar yapabiliriz diye düşünüyorum. Tüm takımlara kazasız belasız fair-play çerçevesinde bir lig diliyorum.

murattı dedi ki...

Erdoğan özcan ve Cevher Yılmaz lı kadrosuyla istiklal ilk 4 te kendine yer bulacaktir.

Adsız dedi ki...

Taraftarının desteğiyle Alibeyköyspor her maç rakiplerine baskı kurarak çıkar buradan , bu grupta en çok taraftar desteği olan takım tartışmasız Alibeyköyspor.

Unknown dedi ki...

Merhaba..Arkadaslar yorumları okuyorum evt belki içiniz den geldiği için belki öyle olmasını istiyorsunz sıralamanın fakat ben aynı görüşde deilim bakın klasman gurubuna kalan takımlara saygısızlık etmeyelim yani hakikaten kolay deil buraya gelmek gurup zayıf mış, öyle gelmiş, yok böyle birşey kardeşim her takım kendine göre kendi bütcesine göre takım kurmuş ve yeterli veya yetersiz mücadele etmiş şansı yaver gitmiş, 7 gurup mesela herkesin beklediği beykoz ve yeniköy çıkamadılar kim ne yaptıda çıkamadılar tabiki şans sen rakibini yenemiyor isen çıkmak zordur. Diyeceğim şu hiç birşey düşülüldüğü gibi olmayabilir gönül isterki selimiye çıksın ve benimle alakasız bir takım neden isterim yılların takımı isterdim ki beykoz gelsin yılların takimi birşeyleri isterken takımların da mantıklı trasfer ler yapması gerektiğini düşünüyorum yani İHSAN BEY EVT düşüncelerinize katılıyorum transfer ler sessiz ce yapılır ve bir kaç takım bunu yaptı nokta atısı dedikleri budur.. Herşeyin hayırlısı ben öncelikle klasman gurubunda mücadele edecek takıp yöneticileri ve teknik heyet ayrıca sporcu kardeşlerime basarılar diliyorum LÜTFEN SİZLERDEN İSTİRHAMIN BİR FOBOL SEVER OLARAK LÜTFEN MESLEK DASLARINIZA SAYGILI OLUN BİZLER SİZLERİ İZLERKEN ÇİRKİNLİK LER İLE DEİL GÜZELİK TABLOSUNU İZLEMEK LE KEYİF ALALIM İSTİRHAM EDİYORUM SİZLERDEN... ALLAH YAR VE YARDIMCINZ OLSUN RABBİM SİZLERİ SAKATLIKDAN KORUSUN HEPİMİZE BASARILAR DİLYORUM.... SAYGILAR_____

Adsız dedi ki...

Amatörün ihsan amcasının yazdığı yoruma cevap vermek istiyorum diğer takımları bilemeyeceğim ama Alibeyköyspor devre arası transfer döneminde yaptığı her transfer çok mantıklı ve gerekli yerlere yapılan transferlerdi bu sezon Alibeyköyspor'un kaç maçını izlediniz bilmiyorum sezonun ortasında Mustafa Samsama ailevi sebeplerden ötürü futbolu bırakma kararı aldı Enes Bayram ile yollar ayrıldı. Stoper Ahmet Faruk Özcan polislik sınavlarını kazandığı için takımdan ayrılmak durumunda kaldı ayrıca Soner Mor gibi etkili bir silahımız Leventspor'a gitti ve Leventspor'da oynadığı 4 maçta attığı 3 gol ile klasmanda bize ne kadar yarar sağlayacak bir oyuncunun gittiğini daha iyi anladık. Stoperde sadece 2 futbolcumuz vardı Sezai ve İsa ile bu sayı 4e çıktı kaleyide sağlamlaştırmak için Gürcan alındı sol bekimiz nadir sakat u19 oynayan oyuncumuzla ligi tamamladık küçükköyden erkanı aldık orta sahada ilk 11 oynayacak kapasitede 3 oyuncumuz vardı Yeniköy'den Tayfun ile bu sayıyı 4e çıkardık sağ açık bölgesine Bilal Arık takviyesi yaptık kadromuzda Mustafa Yalçın vardı sadece olası bir kart cezalısı veya sakatlık durumunda alternatif yok Soner Mor'un eksikliğini Çayırbaşından Arda ile doldurduk ayrıca normal sezonda oynadığımız son 10 maçta altyapı oyuncularını oyuna sokmak mecburiyetinde kaldık sakatlık ve kadro kısıtlığından dolayı takım çok iyi uyum yakaladı yeni transferler eski oyuncularla birlikte çok iyi kaynaştı. Allahın izniyle bu grupta şampiyonluğu en büyük favorisiyiz.

idea dedi ki...

Başarı, amatör ruhun beraberinde profesyonel düşünce ile gelir. İkisinden biri eksik veya ters olduğu takdirde tatminkar başarıdan söz etmek mümkün değildir. Buradaki oyun mücadelenin yanında (amatör ruh) , psikolojiktir. Profesyonel düşünce de burada devreye girer. İnsanlar tuttuğu takımı bir ileri seviyede görmeyi elbette ister ama buna körü körüne bağlı kalmak eksik olan yanlarını görmezden gelmelerini sağlar. Favori gösterilen iki takım lige başladıkları andan itibaren üzerinde olması gerekenden daha fazla baskı olacak ve bu onlar için dezavantaj yaratabilir. Aynı şekilde umut görülmeyen takımlar bu ligin en etkili takımları da olabilir. Analiz ederken önce bilgiye sahip olunması gerekir. Sadece duyulan ve görülenlerle analiz yapılmaz. Amatörün amatör düşünceli amcaları bazı takımların yaptığı transferleri değerlendirmiş; ama belli ki takımlardan haberi yok. O takımların o kadar transfer yapmalarının sebebi takım kurmak değil, takımlarından transfer olan oyuncuların yerini doldurmak, sakatlanan veya sakatlanma riski olan oyuncuların yerine alternatif oyuncuları kadrosuna katmak olabilir. Nitekim de bu böyledir. Bu amatör zihniyete sahip olan amcalar, babalar, abiler futbolu sadece parasal değeri yüksek oyunculardan ibaret olarak gördüler. Taraftarı olmadığım takımlar olan Gazi mahallesi ve İstiklalspor, kendileri favori gören takımların yollarındaki en büyük engellerdendir.

ali dedi ki...

Eğer beykoz taraftarları paşabahçeyi desteklerse tüm beykoz paşabahçe için bir yürek olursa taraftarla birlikte herkesi o sahalara gömeriz geliyoruzzzzzzzzzzzzz saldır paşabahçe

Amatörün İhsan Amcası dedi ki...

Görüyorum ki , bazı konulara parmak basmak gerekiyor ki insanlar bu konuda fikirlerini paylaşabilsin. SOnuçta basın özgür bir organizasyon , ancak karşı çıkanlar kadar sessizce bana hak veren arkadaşlarda cesurca fikirlerini savunabilse. Tabiki bana hak vermeyen veya arada kalan arkadaşlarımıza sonsuz saygı duyuyorum. Ancak belirttiğim konularda fikirlerim bakidir. Ayrıca transfer konularında belirtmediğim bir durumu , transfer gorusmesı yapan kardeslerım ıcınde yapmak ıstıyorum. Bu sozde SOK SOK transferlerın yanında bırde transfer gorusmesı yapan onca futbolcu cocugumuz var. Ve bunlara teklıf edılen ucretler komık ve aşağılar derecede , cunku takımların cogu bu cocukları hıc pahasına gel pıyasa yap dıye cagırıyorlar ve futbolcu arkadasların umut ve beklentılerınden fayda saglıyorlar. Bunun yanında bazı SOK SOK transfer goruntulu kalıtesı tartısılır futbolcularıda amca dayı menejer tanıdıgı ıle yuksek ucretlet oduyorlar. Sımdı bunu okuyan bır cok yonetıcı , futbolcu , menajer amcalarına kızacaklar ama ıclerınden bılıyorlar kı bu dogru. Transfer olupta SOK SOK dıye lanse edılen arkadaslarımızı senelerdır bu pıyasada ızlıyorum. Yasımız geregı bu yonetıcı zıhnıyetlı kardeslerımızıde sahalarda ızledık. Ve su anda evde oturan yada iş arayan futbolcu kardeslerımızıde bılıyorum ne kadar yeteneklı olduklarını ancak dayılarının olmadıgınıda bılıyorum. Bu yazdıklarıma alınanlar olabilir , olsunda kendılerınden suphelerı oldukları ıcın alınıyorlar. Ancak keske bu duzene profesyonellık gıbı engel olan kurallar olsa...

Tayfun dedi ki...

yok paşabahçenin taraftarı varmış, yok alibeyköy zor deplasmanmış, herkes ağzıyla oynuyor sahalarda görüşürüz EN BÜYÜK OSMANİYE İSTİKLAL

Şilespor Altuğ Çolak'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig'de sezona iddialı giren ve hedefini bir üst lig olarak belirleyen Şilespor tecrübeli teknik direktör Altuğ Çolak ...