Cuma, Şubat 13, 2015

"ŞAMPİYONLUK HASRETİNE SON VERECEĞİZ"


Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Alibeyköyspor Teknik Direktörü Metin Kaygın Klasman Grubundaki her şansının eşit olduğunu söyledi.

Turuncu-mavililerde çok sevilen teknik adam "Bütün takımlar zorlu maçların ardından Klasman Grubuna kaldılar. Buraya kalan her takım ayrı bir değerdir. Bu nedenle hiçbir maçın favorisi olmayacağını söyleyebilirim. " diye konuştu.

"Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz"
Ataşehir Çamolukspor ile Merkezefendi Stadında oynayacağı maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde hazırlanan Alibeyköyspor’un yeni transferlerle ekstra güç kazandığını ifade eden deneyimli hoca, "Ligi uzun süre lider götürüp son iki maçta istenmeyen puan kayıpları yaşamamız biraz moralimizi bozsa da tüm hatalarımızı analiz ettik ve ilk maçımızda elimizden gelen her şeyi yapacağız ve kazanarak iyi bir şekilde başlayıp devamını da getirip Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu." dedi.

"Şampiyonluk hasretine son vereceğiz"
Kulüp Başkanı Ali Zengin’in desteklerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaygın son olarak "Başkanımız ve Yöneticilerimiz sezon başından itibaren takımın sürekli yanında oldu ve bizi her koşulda desteklediler. Taraftarımız da takımını her platformda destekliyor ve takımın başarısı ile inanılmaz mutlu oluyorlar. Bunlara layık olmaya çalışacağız. Alibeyköyspor'un uzun süren bir şampiyonluk hasreti var. İnşallah bu hasreti bitiririz"  dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Adsız dedi ki...

O sene , Bu sene !

Yönetim , Teknik Kadro , Futbolcular ve muhteşem Alibeyköy taraftarı şampiyonluğu istiyor. Futbolcularımız sahada konuşacak artık !

Adsız dedi ki...

İNS SAMPİYONLUK YAKİSİR,AMA Bİ GERCEK VARKİ MAC OYNANMADAN KAZANİLMAZ,SU AN HER TAKİM KAPALİ KUTU COK SUPRİZLER OLABİLİR.

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.