Salı, Şubat 10, 2015

SANCAKTEPE İLE ORTAÇEŞME PUANLARI PAYLAŞTI

İstanbul U14 Ligi 34.Grup'ta üst sıralara yükselmek isteyen iki takım Sancaktepespor ile Ortaçeşme takımları Sultanbeyli 75.Yıl Stadında karşı karşıya geldiler.

Ahmet Gökhan Akdeniz'in hakemliğini yaptığı mücadeleye iki takımda karşılıklı ataklarla başladılar. Denk güçlerin mücadelesinde ev sahibi Sancaktepespor Rıdvan ve Sefa ile pozisyonları değerlendiremezken konuk ekip Berke ve Emir Kaan'la girdiği net gol pozisyonlarında başarılı olamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi.



İkinci yarıya beraberliği bozmak için iki takımda etkili ataklarla pozisyonlar üretmeye başladılar.Aşırı soğuk havaya rağmen oynanan pozisyonu bol mücadele izleyenlerden alkış aldı. Maçın son düdüğüne kadar iki takımında her an gol bulup skoru değiştireceği mücadelede gol sesi çıkmadı ve takımlar 1 puanla evlerine döndüler. Bu beraberlikle 4 puana yükselen Sancaktepespor önümüzdeki hafta FK1864 deplasmanına giderken, 5 puana yükselen Ortaçeşmespor evinde İçerenköy İ.Y. takımını misafir edecek.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr





Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...