Pazar, Şubat 15, 2015

SERKAN AVŞAR VEFA'YI SIRTLADI



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 1.Hafta karşılaşmasında Selimiye Stadında her iki takımda kelimenin tam anlamıyla kora kor dişe diş bir mücadelenin yaşandığı 90 dakikayı Vefa 2-0'lık skorla kazanarak  Klasman Grubuna galibiyet ile başladı. 


Serdar Bakan, Süleyman Yavaşoğlu, Hakan Yoldaş Hakem triosu karşılaşmada iyi bir yönetim gösterdiler. Karşılaşmaya her iki takımda istekli ve arzulu başladı.




İlk dakikalar takımlar fazla atak göstermediler oyuncular sert oynuyordu ilk ciddi atak Vefa'dan geldi 5.Dakikada sağ kanatan ceza sahası içine gelen top Hayrullah'ın  önünde kaldı sert bir vuruşla top auta attı .Bu dakikalarda Yeşil-beyazlı ekip sağ kanadı iyi kullanıyordu.  30.Dakikada Vefa sağ kanatan Emrah İle geliştirdiği atakta Emrah topu kale kale çizgisine kadar indi ön direğe yapmış olduğu ortayı iyi takip eden Serkan Avşar şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi 1-0. Bu golden sonra Gülsuyuspor rakibini üstüne gittiği dakikalar 43. dakikada sağ kanatan geliştirdiği takta ceza sahası içine gelen ortayı iyi, takip eden Emer güzel bir vuruşla topu kaleci Özgüre teslim etti. Ve ilk 1-0'lık skorla tamamlandı.


2. Yarıya her iki takımda hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele Gülsuyu rakibinin üstüne gidip beraberlik golü bulup maça denge getirmek istiyordu . Vefa1-0 skoru koruyup rakibini üstüne kontra atakla gidip bir gol daha atıp maçı koparmak istiyordu. 53 dakikada Vefa'nın sağ kanatan geliştirdiği atakta ceza sahası içine gelen ortayı Gülsuyusporlu Erol kontrolsüz rakibinin üstüne çıkınca Hakem Serdar Bakan beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını tecrübeli golcü Serkan kullandı iyi bir vuruşla topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi 2-0. Bu golden sonra Maltepe Gülsuyuspor bitmek bilmeyen ataklarda Vefa'nın başarılı kalecisi Özgür bir türlü gole izin vermeyince karşılaşma Yeşil beyazlı ekibin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.



Maçtan Önce kupa töreni yapıldı
İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grup şampiyonu Vefa Kupasını, İstanbul Futbol İl Temsilciliği Tertip Komitesi Üyesi ve Kazım Karabekir Mevlanaspor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü'nün elinden alırken, Gülsuyulu futbolcuların da Vefalı oyuncuları alkışladığı görüldü.


STAT: Selimiye
HAKEMLER: Sertan Bakan, Süleyman Yavaşoğlu, Hakan Yoldaş 
VEFA: Özgür, Ahmet, Ertan, Alper, Hayrullah, Muzaffer, Emrah (85 İbrahim), Volkan (70 Selçuk), Erkan (72 Halim)
TEKNİK DİREKTÖR: Şeref Özşan
GÜLSUYU: Kerem, Ziya, Ercan, Erol, Furkan, Mustafa, Enes, Hızır, Bora (20 Engin), Gökalp (59 Mehmet), Emre (85 Güven)
TEKNİK DİREKTÖR: Recep Yoltay
GOLLER: 30.DK., 53.Dk. (Pen.) Serkan Avşar (Vefa)

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ











8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir de şu hakemlerin isimlerini doğru yazabilseniz keşke.

gulsuyulular dedi ki...

penaltiyi erol degil enes yaptirdi bide vefa sahaya kupa almaya cikarken gulsuyumuz onlari alkisladi buda atlanmis galiba:)

Futbol dedi ki...

Vefa takımını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmeden çok güzel bir şekilde mücadele ettiler ve kazandılar. Gülsuyu da, kapasitesi sınırlı kadrosuyla sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmadı. Ayrıca, takımların son durum hakkında bilgi sahibi olmadan Yerel Futbol'da yorum bölümüne yazılan "Gülsuyu, Vefa'dan fark yer" gibi küçük düşürücü cümleleri de yerle bir etmiş oldu. Gülsuyu belki beklenen sürprizi gerçekleştiremedi ama maçın başından sonuna kadar müthiş bir şekilde mücadele etti.

Seyfi dedi ki...

Maçta yaşanan linç girişimlerinden, maçta bir tane bile güvenlik gücünün bulunmamasından, Selimiye Stadı'nın güvenlik zaafiyetlerinden bahsedilmemesi haberle ilgili büyük bir hayal kırıklığı olmuş. Bütün bunlardan bahsetmeyip maçın nasıl geçtiğini, gollerin kaçıncı dakikada atıldığını anlatmanın ne önemi var diye sormadan edemiyorum. 1 tane bile polisin statta hazır bulunmadığı, tribünleri ayıran hiçbir engelin bulunmadığı ve saldırıyı gerçekleştirenlerle olayları bastıranların aynı kişiler olduğu, kelle koltukta, inanılması güç bir ortam vardı. Böyle olaylarla ilgili gerekli sert tepkiler verilmediği takdirde, playoff maçları süresince benzer şeylerin tekrarlanması çok olasıdır. Daha büyük olayların yaşanması halinde de Yerel Futbol basın olarak görevini yapmadığı için sorumlu olacaktır. Bütün bunların farkındasınızdır umarım...

gulsuyu spor kaptani erol dedi ki...

taraftarimizin cikardigi.olaylar nedeniyle cok.uzgunum bir insanin cani yandiktan.sonra kazanmisim yenilmisim hic bir anlami yok.Vefa sporun o saygi duyulan beyfendi seyircilerinden kendi adima ve kulubum adina ozur dilerim

amator saglıgı dedi ki...

çarşamba gun kı pasa - gulsuyu macına lufen guvenlık onlemı ıyı alısın...

Adsız dedi ki...

Müsabaka hakemleri olarak, Gülsuyuspor'un beyefendi kaptanına maç içerisinde göstermiş olduğu olgun tavır, sakinleştirici tutum ve bize karşı olan saygısından dolayı çok teşekkür ederiz.

Adsız dedi ki...

hocam müsabaka hakemiyim diyorsun vefa sporun 2.ci golünden sonra olayların büyümesiyle neden 90 dereceli dönüş yaptığınızıda belirtin kamu oyuna madem centilmendi hakemlere karşı neden 4.cü hakem maçı durdurdu polis istediniz 5 dakka beklettin maçı korkun varsa o yeşil sahalara adım atma bence

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...