Cumartesi, Şubat 14, 2015

SEYRANTEPE OFSPOR DEPLASMANDAN PUANLA DÖNDÜ

İstanbul U14 Ligi 23.Grubun önemli maçında Söğütlüçeşme Birlikspor kendi sahasında Seyrantepe Ofspor ile uzun süre önde götürdüğü maçta son dakikada yediği golle sahadan 1-1 ayrılarak puan kaybı yaşadı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş sahasında oynan bu önemli maçta soğuk olması neden ile ilgi oldukça azdı. Maça hızlı başlayan ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor daha 1.Dakikada Uğurcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarını golle çeviremeyince ilk yarı 1-0 ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor’un üstünlüğü ile kapandı.



İkinci yarı misafir takım Seyrantepe Ofspor daha baskılı ve atak futbol sergileyerek rakip kalede etkili oluyordu ve 64.Dakikada Ferhat’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Karşılama karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve her iki takımda puanları paylaşarak puanlarını 11'e çıkardı 6.Hafta sonunda ligi puan kaybı ile kapayarak büyük bir üzüntü yaşadılar.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE










Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...