Pazar, Şubat 15, 2015

SİLİVRİSPOR İRFAN BAL İLE BALLANDI

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor zorlu geçmesi beklenen Balçova Yaşamspor maçını Murat Kara’nın attığı 2 golle kazanmasını bildi. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası gayet keyifli geçen maçta her iki takım da kazanmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde mücadele etti. Maça her iki takım da hızlı başladı. Maçın daha ilk dakikalarında Balçova Yaşamspor oyunu kendi alanında tercih edince Silivrispor atakları birbiri ardına gelmeye başladı. Özellikle sağ kanatta fırtına gibi esen İrfan Bal adeta hayatının futbolunu oynadı. Yaptığı bindirmelerle Balçova sol kanadını iflas ettirdi. Maçın 20.dakikasında İrfan Bal sağ kanattan bindirme yaptı ve buradan kestiği ortada topu Murat Kar ile buluşturdu. Murat iyi yükseldiği topa düzgün bir vuruş yaptı ve durumu 10 yaptı. Bu golün ardından ataklarını iyice arttıran Silivri takımı sol kanattan Muharrem Doğan’ın bindirmelere ve ortalarıyla net pozisyonlar yakaladıysa da Balçova kalecisi Recep’e takıldılar. Müsabakanın ilk yarısı atılan tek golle Silivri’nin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Silivri ilk çeyrekte ataklarını arttırdıysa da 70.dakikadan sonra oyunu kendi yarı alanlarında kabul ettiler. Maçın 79.dakikasında Silivrili oyuncu Samet’in akıl dolu ara pasında topla buluşan Murat durumu 2-0 yaptı. Maçı 2-0 yapan Silivri takımı iyice kendi yarı alanına çekildi ve kontra ataklarla pozisyonlar üretti. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka ev sahibi takım Silivrispor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 



Stat: Silivri
Hakemler: Hidayet Yasir Çimen, İhsan Topsakal, Kasım Mutlu, İpek Emiroğlu
Silivrispor: Selçuk 8, Tahir 8, Muharrem 8, Bülent 8, Ender 8, Ömercan 8, İrfan 8, Ali 8, Murat 8 (87’ Yunus 4), Samet 8 (90’ Murat Kar ?), İsmail 8 (63’ Taner 5)
Balçova Yaşamspor: Recep 7, Murat 7 (78’ Oğuzhan 4), Altan 7, Yunus Emre 7 (63’ Yusuf 4), Aydın 7, Kadir 7, Ömer 7 (90’ Ahmet ?), Oğuzhan 7, Recep 7, İskender 7, Bayram 7
Goller: 20’ ve 79’ Murat Kara (Silivri)


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN





Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...