Pazar, Şubat 15, 2015

SULTANGAZİSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ SÜRÜYOR


Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden  Sultangazispor evinde Kütahyaspor’u konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden İstanbul ekiplerinden Sultangazispor, Cebeci Arena Sahası’nda ligin zorlu ekiplerinden Kütahyaspor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere biterken, Sultangazispor ikinci yarıda bulduğu gol ile mücadeleyi 1-0 kazandı.



Karşılaşmaya konuk ekip Kütahyaspor’un vuruşu ile başlandı. Mücadelenin ilk dakikalarından itibaren rakibine baskı kuran Sultangazispor, karşılaşmanın 2. Dakikasında Serdal ceza sahası içerisinde topa yarım vole vurdu. Serdal’ın şutu üstten dışarı çıktı. 

Ataklarına hız kesemeden devam eden ev sahibi ekipte Serdal’ın, karşılaşmanın 12. Dakikasında ceza sahası dışından çektiği şut kalecinin üzerine gitti. Mücadelenin 25. Dakikasında Serdal ceza sahası içinde topla buluştu. Serdal’ın plase şutunu kaleci iki hamlede kurtardı.

Karşılaşmanın 44. Dakikasında Serdal sağ taraftan topu içeri kesti. Serdal’ın ortasına Mehmet yarım vole vurdu. Mehmet’in volesi az farkla auta gitti. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle gidildi.


İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Sultangazispor, karşılaşmanın 57. Dakikasında Ömer Faruk ile gole çok yaklaştı. Mücadelenin 64. Dakikasında İbrahim Traore kaleci ile karşı karşıya kaldı. Traore’nin zayıf şutu kalecide kaldı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Kütahyaspor’u kendi yarı sahasına hapseden Sultangazispor mücadelenin 84. Dakikasında Serdal kaleci ile karşı karşıya kaldı. Serdal’ın şutunu kaleci muhteşem bir refleks ile kornere çeldi.

Sağ taraftan korneri Serdal kullandı. Serdal’ın ortasına iyi yükselen Utku topu kafayla kaleye gönderdi. Kütahyaspor’un başarılı file bekçisi bu pozisyonda da gole izin vermedi ve topu kornere çeldi. 

Aynı köşeden tekrar korner kullandı. Serdal’ın ortasına iyi yükselen Mahmut Utku Gülümser opu kafayla ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Sultangazispor sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla Sultangazispor puanını 36’ya çıkardı ve zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu. İstanbul temsilcisi gözünü Arife Kalaycı ve Düzcespor maçına dikti.

HABER: MUSTAFA YILMAZ
KAYNAK: www.sultangaziajans.com














Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...