Pazartesi, Şubat 09, 2015

SULTANGAZİSPOR'UN ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor, Bolu temsilcisi Kıbrıscıkspor’a konuk oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmayı konuk ekip Sultangazispor, 5-0 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile sonuçlanırken Sultangazispor, ikinci yarıda art arda bulduğu goller ile karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya konuk ekip Sultangazispor’un vuruşu ile başlandı. İlk yarı da her iki ekipte ortada bir performans sergiledi. İlk yarının en etkili atağını karşılaşmaya ev sahipliği yapan Kıbrısçıkspor geliştirdir. Ev sahibi ekibe karşılaşmanın 29. Dakikasında, Sultangazispor’un başarılı file bekçisi Cemal Düzce izin vermedi. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca her iki ekipte soyunma odalarına 0-0’lık eşitlik ile gidildi.



İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Sultangazispor, mücadelenin 48. Dakikasında Serdal’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen başarılı savunma oyuncusu Kemal Emre Bozoğlu attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelede 1-0 geriye düşen ev sahibi ekipte Nurettin, karşılaşmanın 60. Dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Sultangazispor, mücadelenin 63. Dakikasında Ömer Faruk Ermeç’in attığı gol ile durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın 74. Dakikasında Sultangazispor başarılı hücum oyuncusu Serdal Öz, durumu 3-0 yaparak bu karşılaşmayı da boş geçmemiş oldu. Oyundan düşen rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen Sultangazispor’da, Ömer Faruk Ermeç karşılaşmanın 76. Dakikasında sağ taraftan Mehmet’in ceza sahasına kestiği topa topuğu ile vurarak estetik bir gole imza attı. 4-0



Mücadelenin son dakikalarında Serdal sağ taraftan içeri doldurdu. Serdal’ın topunda ceza sahası içinde oyuna sonradan dahil olan Can, topla buluştu. Sol ayağı ile düzgün bir vuruş yapan can maçın skorunu belirledi. 5-0

Sultangazispor, aldığı bu galibiyet ile puanını 33’e çıkardı. İstanbul temsilcisi haftaya evinde grubun iddialı ekiplerinden Kütahyaspor’u konuk edecek.

HABER: MUSTAFA YILMAZ
FOTOĞRAF: ZEKERİYA YILMAZ
KAYNAK: www.sulngaziajans.com






Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...