Cuma, Şubat 13, 2015

TARAFTARLARDAN ESKİ YÖNETİCİLERE SERT ÇIKIŞ


Büyükçekmece Belediyespor’un taraftar Dernek Başkanı Özcan Demir "Menfaat peşinde koşan yöneticilerden arındığımız zaman gerçek zafer bizlerin olacaktır" dedi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Büyükçekmece Belediyespor’un taraftar Dernek Başkanı Özcan Demir yaptığı açıklama ile takımlarına destek olurken zor günlerinde takımın yanında olmayan eski yöneticilere de veryansın etti.


"Gereksiz açıklamalar bizleri üzdü"
Son gülerde yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Büyükçekmeceliler Taraftar dernek Başkanı Özcan Demir yaptığı açıklamasında; “Büyükçekmece Belediyespor olarak son günlerde yazılı basın ile birlikte internet medyasında çıkan bazı eski yöneticilerimizin talihsiz açıklamalarını okuduk. Son haftalarda birbiri ardına oynadığımız kritik maçlar öncesinde ve sonrasında yapılan bu gereksiz açıklamalar bizleri üzmüştür. Büyükçekmece hepimizindir, Büyükçekmece Belediyespor da aynı şekilde… Şimdi takımımızın oynayacağı böylesine kritik maçlar varken bizzat altında art niyetli kasıt aradığımız açıklamaların çıkması manidardır. Evet, biz Büyükçekmece sevdalıları bu ve bunun gibi lekeleyici açıklamaların altında derin kasıtlar aramaktayız. Çünkü bu verilen zamansız ve gereksiz beyanatlar takımımıza, kulübümüze ve camiamıza yarardan çok zarar getirmektedir.

"Gelinen borçsuz nokta birilerinin gücüne gitmiş"
Yıllardan beri bu kulüpte yöneticilik yapan şahıslar kulübümüze bu zamana kadar ne vermişlerdir? Yine bu şahısların ne beklentileri var ki böyle anlamsız yaralayıcı ve karalayıcı açıklamaların altına imza atarlar. Bugün bir söz söyleme hakkı olan varsa da bunu söyleyecek bizleriz. Kendi şahsi menfaatleri için kulübü karalamanın kimseye faydası dokunmaz. Geçmiş dönemleri de en iyi bilenlerdeniz. Kimlerin ne amaçlarla yönetime girdiğini, kimlerin ne kadar kulübe maddi manevi yardımlarda bulunduğunu da biliyoruz. Yine geçmiş dönemlerde takımın teknik heyetine, oyuncularına, malzemecisine ve hatta masörüne kadar borç içinde yüzen bir kulüp profili varken şimdi gelinen borçsuz nokta birilerinin gücüne gitmiş olacak.

"Ümit Kalko’nun tırnağı olamazsınız"
Kulübümüze dil uzatanlar sizler öncelikle siz ve sizden öncekilerin borcunu kendi borcu olarak kabul edip ödeyen ve Büyükçekmece’nin sportif anlamda onurunu ayağa kaldıran Ümit Kalko’nun tırnağı olamazsınız. Bizler Büyükçekmeceliler Taraftar Derneği olarak Kulüp Başkanımız Ümit Kalko’nun her zaman yanındayızdır bunun bilinmesini isteriz. Ayrıca yine Başkanımız Ümit Kalko’ya teşekkür ederiz ki bu zihniyetteki insanları yönetiminden arındığı için ve kulübü temizlediği için. Evet, belki bu sezon işler istediğimiz gibi gitmemiş olabilir. Bugünkü puan tablosunda durumumuz Yedincilik olabilir ama unutulmasın ki geçmiş dönemlerde bizler liderliği de gördük, sonunculuğu da, ama bu sezun ki gibi inanmış ve birleşmişliği hiç görmedik. Büyükçekmece’de hemen her kesim gelecek olan başarıya inanmıştır. Yine inanıyoruz ki en yakın zamanda özlediğimiz profesyonel lige Ümit Kalko Başkanlığında ulaşacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.

"Zafer bizlerin olacaktır"
Menfaat peşinde koşan yöneticilerden arındığımız zaman gerçek zafer bizlerin olacaktır. Şimdi empati yapın isteriz. Kulübümüz kurumsal bir kimliğe kavuşuyor. Şimdiki kulüp işleyişi tam birçok profesyonel kulüpte olmayan bir şekildedir. Çarşıda pazarda hiçbir esnafa borcu olmayan bir Büyükçekmece bize göre önemli bir adım atmıştır profesyonellik için. Kulüp Başkanımız Sayın Ümit Kalko ve profesyonel düşünceleri ile kurumsallaşan bir Büyükçekmece Belediyespor’un inşasını yapmaktadır. Artık Büyükçekmece Belediyespor tam bir kulüptür. Kendi içindeki zararlıları imha ettiğimizde farklı spor branşlarında da ismimizden sıkça söz ettirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Bugün girdiğimiz her ligde Büyükçekmece ismi akıllarda yer etmektedir. Sadece A takımda değil altyapılarda da iyi konumda olduğumuz gözlenmektedir. Bizler Büyükçekmece sevdalıları olarak en alt kademesinden en üstüne kadar yardımlarını esirgemeyen profesyonel havayı bize yaşatan ve tattıran Başkanımız Sayın Ümit Kalko’ya ve Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.