Pazartesi, Şubat 09, 2015

TEKİRDAĞSPOR RÖVANŞI ALDI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor sahasında sezonun ilk yarısı mağlup olduğu Kozlu Belediyesporu Mustafa Aydoğdu ve Uğur Kapısız’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan almış oldu.


Namık Kemal Stadından oynanan karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgisi vardı. Soğuk ve yağmurlu havaya aldırış etmeyen Tekirdağspor taraftarları bu önemli maçta da takımlarını yalnız bırakmadılar. Yaklaşık 5.000 futbol severin takip ettiği karşılaşma havanın yağışlı olmasından dolayı ağır bir zeminde oynandı.



Takımlarını maçın başlamasından itibaren aralıksız destekleyen taraftarlar Kozlu Belediyesporun 2.dakika da sağ kanattan kazandığı serbest vuruşu gole Hakan Yazıcının şık vuruşuyla gole çevirmesi bir anda stat içinde soğuk duş etkisi yarattı. Bu golün etkisinden kolay kurtulan Tekirdağspor rakibine baskı kurmaya başladı. Takım olarak ayağa pas yapıp takım halinde atağa kalkan Tekirdağspor zaman zaman bulduğu bir çok pozisyondan da yararlanamadı. 20.dakika yeni transfer edilen ve son haftaların formda ismi Mustafa Aydoğdu ceza sahası içinde topla buluşunca rakip takım defansının hatasını affetmeyerek durumu 1-1lik eşitliğe getirdi. Bu dakikadan itibaren taraftarların da desteğiyle rakip takıma pres yapan Tekirdağspor Kozlu defansını iyiden iyiye bunaltmaya başladı. 45.dakikada ceza alanı dışından yapılan ortayı kafayla kesen Kozluspor defansı topu Uğur Kapısızın önüne bırakınca ceza alanı dışından yerden sert vuran Uğur takımını 2-1 lik skora taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.


İkinci yarıya iki takımda kontrollü oyunla başladı. Tekirdağsporlu oyuncular uzun toplarla gol ararken rakip takım ise ayağa paslarla Tekirdağspor defansını geçmeye çalıştı. Murat ile Volkansel’in müthiş uyumu ve rakip takım forvetlerine geçit vermeyişi tribünlerden uzun süre alkış aldı. Zaman zaman gelişen Kozluspor ataklarında kaleci Mert güzel kurtarışlar yaparak kalesini gole kapadı. İki takımında gol arayışları sonuç vermeyince maç bu skorla bitti ve Tekirdağspor altın değerinde bir 3 puan elde etti.




Stat: Namık Kemal Stadı
Tekirdağspor: Mert****-Murat*****-Volkansel*****-Hasan****-Tayfun***-Taygun****-Orhan*****-Turgut****-Birol****-Uğur*****-Mustafa*****
Teknik Direktör: Tevfik Saygılı
Kozlu Belediyespor: Sertaç**-Burak*-Can***-Hakan***-Doğan**-Mahir**-Serbay***-Yılmaz**-Yasin***-Erhan**-Orçun**
Teknik Direktör: Soner Erdurmuş

HABER-FOTOĞRAF: MURAT ÖZCAN





Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...