Cuma, Şubat 13, 2015

ULAŞ OKTAY CENTİLMENCE BİR YARIŞ DİLEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor'un 32 yaşındaki genç Teknik Sorumlusu Ulaş Oktay, sitemize açıklama yaptı.

Ulaş Oktay açıklamasında "Öncelikle gruplarında ilk iki sırayı alarak İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda mücadele etmeyi hak kazanan tüm Kulüplerimize, Tunaspor Kulübü olarak ve bu Takımın Teknik Sorumlusu olarak, saygı duyduğumuzu ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Play-Off Grubunun centilmence geçmesini temenni ediyor ve rakiplerimizin hepsine geldikleri nokta itibarıyla saygı duyduğumuzu, bir kez daha ifade ediyor, tüm takımlarımıza kazasız belasız ve en önemlisi sakatsız bir Play-Off mücadelesi diliyorum." dedi.


HABER: SELİM AÇAN

3 yorum:

Üsküdarlı Fiko dedi ki...

Sizler Bağlarbaşından stoper Ahmet'e yaptığınız ayıp ile gönüllerdeki yerinizi kaybettiniz , İNŞALLAH mazlumun ahının ne demek olduğunu görürsünüz..

Adsız dedi ki...

Aldıgınız stoper mazisi iyi ama şimdi bu seviyeyi kaldıramaz murat bomba sag bekten stopere cektiginiz çocuk iyi ve ahmetle çok iyi olurdu ama hata yaptınızgeçmiş olsun

sporsever dedi ki...

çarşamba pazar maçları açısından bana göre iyi bir takviye olmuş erdi

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.