Pazar, Şubat 08, 2015

UZATMADA GOL YEDİLER HAKEMİ VE RAKİBİ DÖVDÜLER!

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu'ndaki Pamukova Gençlergücü-As Akyazıspor maçında ev sahibi ekip uzatmada beraberlik golünü bulunca ortalık karıştı. Konuk futbolcular Pamukova futbolcuları ile karşılaşmanın hakemine saldırdı. Dakikalarca süren kavgada iki futbolcu yaralandı.

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubu'nda Pamukova Stadı'nda oynanan Pamukova Gençlergücü-As Akyazıspor karşılaşmasının henüz 4. dakikasında konuk ekipten Ercan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca sarı-siyahlı futbolcular ve teknik heyeti uzun süre karşılaşmanın hakem Suat Güz'e itirazda bulundu.

Hakem Akyazı'nın kalecisini attı
Karşılaşmayı 10 kişi sürdüren As Akyazıspor 60. dakikasında Taha'nın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra topu oyuna geç soktuğu için karşılaşmanın orta hakemi Suat Güz'den uyarı alan As Akyazıspor kalecisi Uğur daha sonra sarı kart gördü. Keleci Uğur yine oyunu yavaşlatmaya dönük hareketlerini tekrarlayınca 89. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Uzatmada gol geldi, film koptu
Karşılaşmanın hakemi 6 dakikalık uzatmaları gösterdikten iki dakika sonra 90+2'de Pamukova Gençlergücü Kerem ile beraberlik golünü bularak skoru 1-1 yaptı. Bu golden sonra önce tribünler karıştı. Daha sonra As Akyazısporlu futbolcular ile Pamukova Gençlergücü futbolcuları arasında yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Pamukova Gençlergücü'nden Burak rakibinin kafa darbesi ile kanlar içinde kalırken, yine Pamukova Gençlergücü'nden Kamil rakibinin tekmesiyle yere yığıldı ve gözünden yaralandı.



Hakemler şikayetçi oldu
Karşılaşmanın orta hakemleri Suat Güz- Erdi Öz- Semih Kahraman maçı tatil etmek için soyunma odasına giderken onlar da As Akyazsporlu futbolcuların saldırısına uğradı. Polisler öfkeli futbolculardan hakemleri adeta kaçırdılar. Hakemler As Akyazısporlu futbolculardan şikayetçi oldu.

KAYNAK: www.yenisafak.com.tr

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.