Pazar, Şubat 08, 2015

YENİBOSNA İKİNCİ YARIDA BULDUĞU GOLLER İLE GALİP

Bölgesel Amatör Lig 17. Hafta maçında 9.grup takımlarından Yenibosna  ile Çayırova takımları Bahçelievler İl Özel idare  stadında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Yenibosna ikinci yarıda bulduğu goller ile 2-1 kazandı.


Müsabakayı Aydın Bölgesi hakemlerinden Ercan Karakuzulu  yönetti. Yardımcılığını Kadir Gönülaçar ve İbrahim Çaylan yaptı. 4. Hakem ise Mahmut Selçok idi. Saha komiseri ise Önder Denli idi.



Son iki haftayı beraberlikle kapatan ev sahibi Yenibosna müsabakaya şok bir gol yiyerek başladı bu golün etkisini ilk yarı boyunca üzerinden atamadı. 2. dakikada soldan yapılan orta kaleci Altay dan döndü. Dönen topa Çağrı vurarak topu ağlarla buluşturarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golden bir dakika sonra Çağrı İshak ve Kadirin geliştirdiği ataktan Çayırovalı oyuncular faydalanamadı. 11. Dakikada Yenibosnadan Uğurun tekte pasını Tunç’a verdi Tunç’ un ceza alanına ortaladığı topa Sefa vurdu. Az farkla yandan auta gitti.
Müsabakanın hakemi Ercan Karakuzulu maçın başlarında oyuncuları sözlü olarak uyarmayı tercih etti.  Ancak 25. dakikadan sonra sözlü olarak uyarmayı bırakarak kartlarına baş vurmaya başladı. Yenibosna’ dan Uğura sarı kart gösterdi. 44. dakikada Yenibosna soldan geliştirdiği atakta Ozan ceza alanına orta yaptı. Yapılan ortaya Sefa vurdu.  Topu kaleci Engin çıkardı. Bu top sol taraf’ da bulunan Ozana geldi. Burada Ozana faul yapıldı. Tunç’un kullandığı bu faulü kaleci Engin çift yumruk ile çıkardı. İlk yarı Çayırova’ nın 1-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci Yarı Goller
Müsabakanın ikinci yarısına Yenibosna hızlı başladı. 47. dakikada geliştirdiği atakta Mustafa ceza alanı içinde yerde kalınca hakem Ercan Karakuzulu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Tunç takımının beraberlik golünü attı. Çayırova 58. dakikada kazandığı serbest vuruştan ve 59. dakikadada kullandığı köşe vuruşundan yararlanamadı. 



İki Pozisyonda Penaltı İtirazları
64. dakikada Sefa ceza alanı içinde yerde kaldı. Yenibosnalıların penaltı beklediği bu pozisyona hakem devam dedi. Bir dakika sonra Çayırovalı Tayfun ceza alanı içinde yerde kaldı. Bu sefer Çayırovalı futbolcular penaltı itirazında bulundu. Hakem bu pozisyonada devam dedi. Bu dakikalardan sonra oyunda tempo arttı. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. 

İkinci yarıda oyuna giren Halil İbrahim takımının galibiyet golünü attı. 79. dakikada ceza alanına yapılan ortaya Halil İbrahim kafayı vurarak takımının galibiyet golünü attı. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen son dakikalarda başka gol olmayınca Yenibosna iki hafta aradan sonra galibiyet ile tanıştı.





STAT: Bahçelievler İl Özel İdare
HAKEMLER: Ercan Karakuzulu, Kadir Gönülaçar, İbrahim Çaylan / Mahmut Selçok
SAHA KOMİSERİ: Önder Denli
YENİBOSNASPOR: Altay, Uğur, Ufuk, İsmail, Cafer, Özgür, Ozan, Mustafa, Sefa, Ozan Arif, Tunç
YEDEKLER: Hüseyin, Ümit, Sergen, Semih, Hakan, Halil İbrahim, Mehmet Kürşat
ÇAYIROVA: Engin, Ömer, Tolga, Mehmet , Fatih, Gökhan, Tayfun, Dilaver, Çağrı, İshak, Kadir
YEDEKLER: Ahmet, Doğukan, Özkan, Ersin, Serdar, Kadir, Arif
GOLLER: Çağrı(2dk Çayırova),Tunç(47dk Penaltıdan),Halil İbrahim(79dk. Yenibosna



HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE







Hiç yorum yok:

Yeni Ufuk Mehmet Albayrak'la güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta Yeni Ufukspor sahasında İzzetpaşaspor'u 2-1 yenerek sezona üç puanla başladı.