Cumartesi, Şubat 14, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR TAM GAZ


İstanbul U16 Ligi 24.Grupta lider Yeşilova Esnafspor ligin 7.Haftasında Küçükçekmece ilçesinin yeni takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.


Müsabakanın ilk yarısı her iki takımda karşılıklı ataklar geliştirdi ancak girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremediler ve ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve golsüz sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi Yeşilova Esnafspor ilk yarıya göre daha atak futbol sergileyemeye başladı. 46.Dakikada Küçükçekmece İdman yurdu spor Kalecisi Yeşilova Esnaf sporlu oyuncuya ceza sahası içinde sert girince karşılaşmanın orta hakem Berkay Demir penaltı noktasını gösterdi penaltıyı kullanan Kemal takımını 1-0 öne geçiren golü attı.



Misafir takım Küçükçekmece İdman yurduspor'da Muhammet ve Mert kırmızı kart görerek takımlarını sahada 9 kişi kalmasına neden oldu. Rakip kaleye iyice yüklenen Yeşilova Esnafspor'da 75.Dakikada ilk golün sahibi Kemal takının ve kendisinin ikinci golünü attı ve karşılaşmanın da skorunu belirlermiş oldu skor 2-0 

Karşılaşmaya lider olarak çıkan Yeşilova Esnaf spor U16 takımı puanını 19 çıkartarak liderliğini sürdürdü. Küçükçekmece İdman yurdu spor da 9 puanla kalarak haftayı puansız kaptı.

Futbolcular yarım saat Hakem bekledi
Günün son maçı olan U16 Yeşilova Esnafspor, Küçükçekmece İdmanyurduspor takımları arsında oynanacak maça her iki takımda sahaya çıktı usun süre sahada ısınan iki takım daha sonra hakem odasına giderek neden beklediklerini sordu ve alına cevap, 'hakem arkadaşı bekliyoruz' oldu. İki takım oyuncuları da maçın kıdemli yardımcı hakemi Murat Cebi’yi sahada yarım saat geç gelmesi sonunda müsabaka başladı.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE















Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...