Çarşamba, Nisan 08, 2015

2.AMATÖR LİG MAÇI 40.DAKİKADA MAÇ TATİL OLDU


İstanbul 2.Amatör lig 17.Grubun güçlü takımlarından Anadolu Kartalları evinde K.Cevizli G.Gücü takımını misafir etti.

Mücadele 9-0 ev sahibin üstünlüğü ile sürerken konuk takım sakatlıklardan dolayı 6 kişi kalınca hakem tarafından tatil edildi.



Kaynarca Stadında oynanan mücadeleyi Onur Eser, Onur Mert, Volkan Uçkan hakem triosu yönettiler. Grupta iddialı olan ev sahibi Anadolu Kartalları takımı, mücadeleye yeni seçilen ve güçlü bir yönetim kuran Başkanı Fatih Bora ve Yönetim Kurulu ile sahaya çıkarak birlik beraberlik mesajı verdiler. Konuk ekip Kartal Cevizli Gençler Gücüspor sorunları sebebi ile mücadeleye 9 kişi başladı.

40.dakikada konuk ekip 6 kişi kaldı
Maça hızlı başlayan ve üst sıralardan kopmak isteyen Anadolu Kartalları zayıf rakibi karşısında golleri peşpeşe sıralamaya başladı. Bahtiyar Arslan(3), Gürcan Kıncal(2), Erkan Erdoğdu(1), Emre İshakbeyoğlu(1), Sezer Taşcı(1) ve Gökhan Eroğlu(1) ile golleri ile 9-0 öne geçtiler. Maçın 40.dakikasında konuk ekibin  oyuncu sayısı sakatlık sebebi ile 6 oluca maçın hakemi Onur Eser tarafından tatil edildi.



Bu galibiyetle 13 puana yükselerek 3.sıraya yerleşen Ali Bora'nın talebeleri önümüzdeki hafta Selami Ali Yeşilsaha takımı ile deplasmanda karşılaşırken, 1 puanda kalan Kartal temsilcisi Cevizli G.Gücüspor evinde Sancaktepespor'u misafir edecek.

HABER: MURAT NAZİK

KAYNAK: http://www.haberhergun.com

Hiç yorum yok:

Zorlu maçın galibi Vefa

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta ilk maçlarını kazanan iki iddialı takımın randevusunda Vefa SK sahasında Beşyüzevlerspor'u 2-0 ...