Pazartesi, Nisan 13, 2015

3.LİGE "SULTAN" GELDİ

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Elmasbahçeler grubun son maçından lider Sultanbeyli Belediyespor'u Merinos İlçe Stadında konuk etti.


Final niteliğindeki karşılaşmayı Sultanbeyli Belediyespor 1-0 kazanarak tarihinde ilk kez TFF 3.Ligine yükseldi. 





Mücadeleyi Ulusal Bayan Hakem Meliz Özçiğdem yönetirken, yardımcılıklarını ise Sercan Ertemçöz ve Faik Polat yaptılar. 




Sultanbeyli Belediyespor 20.Dakikada aradığı golü penaltıdan buldu. Sağ taraftan yapılan ortada ceza alanı hemen dışından Emrah Günden'in vuruşundan top Elmasbahçelerspor savunma oyuncusu İsmail Şahin eline çarptı. Karşılaşmanın Hakemi 
Meliz Özçiğdem pozisyonda penaltı kararını verdi.



Meliz Özçiğdem'e Elmasbahçespor'lu futbolcular uzun süre itiraz etti.Neredeyse futbolcuların tamamı pozisyonun penaltı olmadığı gerekçesiyle hem Özçiğdem'e hem de yardımcısına anlatmaya çalıştı. Topun başına geçen İsmail Aslan takımını 1-0 öne geçirdi.



28.Dakikada sağ kanattan gelişen Elmasbahçeler atağından ceza sahası içine gönderilen topla buluşan Sinan Yıldırım topa kötü vuruşunda top yan direğin yanından dışarı çıktı. İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor ilk yarıyı 1-0 üstünlükle kapatarak soyunma odasına gitti.





Karşılaşmanın ikinci yarısında Hüseyin Aydoğan'in öğrencileri orta alanda kontrolü elinde bulundurarak hücumda Ensari Bildik ve Cenk Demir ile etkili olmaya çalıştı. Elmasbahçeler  85.Dakikada Sinan Yıldırım ile gole çok yaklaştı. Orta alanda atılan topa bir anda hareketlenen Sinan Yıldırım kaleci Ayhan Öztürk ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti Ayhan Öztürk  ayakları ile gole izin vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca rakibini 1-0 mağlup eden Sultanbeyli Belediyespor Bölgesel Amatör Lig 9.Grubu lider bitirerek 3.Lige yükseldi.





Sultanbeyli Taraftarları bu zorlu müsabakada tribünde yerleri alarak takımlarını yanlız bırakmadılar. 90 dakika sonunda şampiyonluklarını kutlayarak takımlarını alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler. 





Merinos Stadındaki önemli karşılaşmada Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Dursun Ali Kaba, TFF İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Başkan Vekili Ufuk Tatar ve İl Başkanlığı Müdürü Metin Erdeyer protokol tribünde yer aldı. 






STAT:
Merinos İlçe 

HAKEMLER: Meliz Özçiğdem, Sercan Ertemçöz, Faik Polat 
ELMASBAHÇELER: Onur, Emir, Dursun, Adem, İsmail, Mehmet (68.Dk.Tuğberk), Emre (76.Dk.Emrah), Sinan, Hakkı, Cumali 
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Ayhan, Emrah, Cihan, Halim, Erol, Caner, Ensari, İsmail (90.Dk.Mehmet) , Şakir (55.Dk.Okan), Cenk (78.Dk.Ali)  
GOL: 20.Dk.İsmail (Pen.)(Sultanbeyli Belediye)













HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK
 

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler ama böyle de bi sorun var 10 otobüs geliyoruz diyorsunuz 5-6 tribün grubundan insanlarda sizi desteklemek için geliyor deyim yerindeyse ittifak kuruluyor.sonuç resimdeki gibi bi tribünse boş yapıyorsunuz yani sözünüzün eri olun biraz

Adsız dedi ki...

DOSTUM BIZ 10 OTOBUS ORDAYDIK TIRUBUNUNDE KRALINI YAPTIK ŞAMPIYON OLDUK MASA BAŞI OYUNLARINA INAT SON MAC DEPLASMANA GITMEKLE OLMAZ IYI GUN TARAFTARIDIR IFA TARAFTARI

Adsız dedi ki...

Yemen ekşioğlu sultanbeylisporun başkanı oldu da haberimiz mi yok? İstanbuldan bursaya gitmiş. Neden sultanbeyli macına gitti de ifa macına gitmedi diye düsündünüz mü?
Böyle bir maca bayan hakem vermek buradan kalkıp bursaya gitmek bunların cevabı olsa gerek..

Adsız dedi ki...

Ali düşmez de dersimspora kupa vermek icin dersime gitti ? Dersimspora baskan mi olmus oluyor bu durumda?? Arkadasim adamlar 3 puan onde bu tip durumlarda her zaman puan farki olan takimin sampiyon olacagi dusunulur ona gore hazirliklar olur(kupa toreni),bu her yerde boyledir.

Murat dedi ki...

İFA taraftarımı iyi gün taraftarı güldürmeyin o insanlar bu yola bu davaya baş koymuş insanlardır iyi gününde de kötü gününde de davasına sahip çıkan insanlardır yiğidi öldür hakkını ver bu kadar da insafsız olmayın 2.haftada levent maçında çıkan olaylardan sonra taraftar grubu organizasyon yapmadı..
Google amcanıza bi sorun istanbul süper amatör. Lig taraftar rekortmeni kim bi sorun ne cevap veriyor

kertenkele dedi ki...

Bu sene Sayın Meliz Özçiğdem, 2 tane 3. lig karşılaşması yönetmesine rağmen yönettiği en kritik maç bu maç!! Şampiyonun belirleneceği son haftada, son maça daha tecrübeli bir hakem verilseydi bu kadar akıllara soru işareti takılmazdı.Ayrıca bu kadar çekişmeli geçen bir sezonun 11 bölgesel lig grubunun içinde şampiyonu önceden belli olan o kadar grup varken Sayın Yemen Ekşioğlu'nun bu maçı seçmesi biz tarafsız kesimi rahatsız etmiştir.

Adsız dedi ki...

Tebrikler Elmasbahçe Adam gibi çıkıp mücadele etmşssiniz ama sizin yapa bilecek bir şeyiniz yok çocugun adı belli olmuş zaten yemen ekşioğlu istanbulu bırakıp bursaya camilerimi gezmeye mi gitmiş yoksa kestane şekeri almaya mı? Bayan hakem tam bir fiyasko hemde son maç ????

Aslan Yuvası Spor'un ismi BAFA Spor oldu

Sultangazi'de faaliyet gösteren Aslan Yuvası Spor Kulübü'nin ismi değişerek BAFA Spor Kulübü oldu.